Hitta kärleken - är det så viktigt?

Hitta kärleken - är det så viktigt?
Jag tror det är rätt viktigt att hitta kärleken i alla fall för mig,
men jag tror också det är rätt viktigt att veta att man faktiskt kan leva utan den med.
Att det faktiskt inte är något behov av att ha någon kär.
Att helt enkelt veta att man klarar sig själv, utan att känna sig halv eller meningslös.
Jag kan medge att det tog lång tid för mig att förstå allt detta, men jag kan också tala om
att jag faktiskt har förstått det nu. Jag har fattat att jag inte behöver någon pojkvän
för att jag ska klara mig, utan att jag klarar mig ändå. 
Jag är en hel människa så länge jag vill, jag kan bara bli halv om jag tilllåter mig själv att bli det!

Jag har nu kommit över R,  totalt och vill inte ha något mer med honom att göra vad det gäller privatliv. Vi har ett gemensamt barn - mer än så är det inte längre och kommer det inte att bli heller!
Jag sitter inte och tänker "det kan bli vi någon gång i framtiden "  längre utan nu är han borta ur mitt privatliv. Nu vill jag ha någon människa som bryr sig om mig och min dotter, en person som tar mig på allvar. En som låter mig tycka, tänka och känna som jag vill. En som tilllåter mig ha egna åsikter men samtidigt låter mig dela dem. En som förstår att jag prioterar min dotter högst av alla och inte lämnar bort henne hur som helst. En som förstår mig utan och innan, helt enkelt.
En som jag kan dela mitt liv med - den personen kommer kanske inte i dag, kanske inte i morgon heller. Men en dag kommer han, det lovar jag och tills dess väntar jag här & nu!


Allt för denna gång, men jag återkommer när jag får nya frågeställningar eller bubbel som kommer upp. / UNGMAMMA
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.