SISTA INLÄGGET INNAN 2009!

Nu sitter jag här och skriver igen, känns som en ganska tråkig nyårsafton. Känns faktiskt som det är hel dött här. Hela familjen här hemma tittar på tv ute i det stora rummet, medan jag sitter här inne med Alva. Min lillebror sitter på sitt rum och spelar Gitarr Hero. Han spelar hela tiden, tycker jag! Men han är väl stolt över det eller något. Alva ligger i mitt knä här och tuttar. Jag funderar på att sluta amma henne snart, men vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga eftersom det kommer säkert bli en massa tjafs ifrån olika håll så fort jag slutat och det orkar jag inte alls med. Så vill egentligen bara skjuta upp på det, samtidigt som det känns som det är dags att lägga av snart. Vad ska man göra?

Brukar sitta och tänka på hur många det är som läser min blogg egentligen, det kanske inte alls är många eftersom nästan inga kommenterar. Väldigt tråkigt tycker jag faktiskt, jag som vill synas och visa det jag skriver för världen. Varför kan ingen se det jag skriver? Och ge mig någon uppmärksamhet? Skriver jag för dåligt eller vad beror det på egentligen - Jag vet inte riktigt. Och om jag skriver fel saker, hjälp mig! Jag vill ju så gärna visa att jag med kan skriva.


Nae, jag orkar egentligen inte alls sitta här och skriva.. Vet inte vad jag ska skriva om heller. Tror jag ska försöka skriva lite på min bok i stället. Eller vad säger ni? Undra om det ens blir någon bok? - jag vill ju så gärna!
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.