Mammasvardag

SISTA INLÄGGET INNAN 2009!
Nu sitter jag här och skriver igen, känns som en ganska tråkig nyårsafton. Känns faktiskt som det är hel dött här. Hela familjen här hemma tittar på tv ute i det stora rummet, medan jag sitter här inne med Alva. Min lillebror sitter på sitt rum och spelar Gitarr Hero. Han spelar hela tiden, tycker jag! Men han är väl stolt över det eller något. Alva ligger i mitt knä här och tuttar. Jag funderar på att sluta amma henne snart, men vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga eftersom det kommer säkert bli en massa tjafs ifrån olika håll så fort jag slutat och det orkar jag inte alls med. Så vill egentligen bara skjuta upp på det, samtidigt som det känns som det är dags att lägga av snart. Vad ska man göra?

Brukar sitta och tänka på hur många det är som läser min blogg egentligen, det kanske inte alls är många eftersom nästan inga kommenterar. Väldigt tråkigt tycker jag faktiskt, jag som vill synas och visa det jag skriver för världen. Varför kan ingen se det jag skriver? Och ge mig någon uppmärksamhet? Skriver jag för dåligt eller vad beror det på egentligen - Jag vet inte riktigt. Och om jag skriver fel saker, hjälp mig! Jag vill ju så gärna visa att jag med kan skriva.


Nae, jag orkar egentligen inte alls sitta här och skriva.. Vet inte vad jag ska skriva om heller. Tror jag ska försöka skriva lite på min bok i stället. Eller vad säger ni? Undra om det ens blir någon bok? - jag vill ju så gärna!
MÅNADENS VÄN - ZANNA BERGGREN!
Månadens kompis - Zanna Berggren!
Jag tycker du passar som månadens kompis: för att du är en toppen vän, du lyssnar när man behöver prata, du finns och du ställer upp när man behöver någon. Du är helt enkelt precis så som en riktigt kompis ska vara.  Jag ville bara säga att du är helt underbar och jag är glad att du är min vän! För utan dig hade jag inte klarat mig.
Du är GULDVÄRD Zanna Berggren! Tack för att du finns.
Glöm aldrig någonsin att jag älskar dig! / V
NYÅRSAFTON!
I dag är det nyårsafton och jag sitter här & skriver en stund innan det hela börjar. På morgonen är det ju faktiskt inte så mycket speciellt eller det tycker vare fall inte jag. Utan det är mest förberedelser, handla in saker i sista minuten och duka fram på bordet och kanske städa undan lite saker inför det nya året. Men jag tycker faktiskt inte själva nyårsafton börjar förrän vid middags tid någon gång, för det är oftast då man sätter sig ner tillsammans allihopa och äter tillsammans och umgås. När börjar själva nyårsafton för er?

Nu har jag klätt på mig mitt nya linne i silver, som jag ska ha på mig i dag. Har tyvärr inte hunnit köpa några nya byxor till så det fick bli mina gamla jeans bara, men det duger trots allt. Jag har dukat tillsammans med brosan inför fin middagen och mamma & pappa är i full gång med maten nu medan jag sitter här och skriver en stund. Så snart maten är klar ska vi börja äta tillsammans i det fina bordet vi dukat fram. Menyn består av; Fläskfilé & potatisgratäng med sallad & beanise sås som tillbehör. Vi kommer även ha baguetter med ost/gurka/tomat som man kan äta till. Och så ska jag & Erik dricka jordgubbscider som är alkoholfri! Ingen supa för min del, och det är jag nöjd över! Jag tycker nämligen man kan fira nyår & allt utan att dricka alkohol. Eller vad tycker ni?

Nej, nu hinner jag inte skriva mer här. Men jag skriver kanske senare i kväll om jag får tid till det, annars blir det i morgon jag återkommer.

 GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!