Livet leker även för mig!

Livet leker även för mig - tro mig. Ibland vet jag inte vad jag känner, känns som jag bara är trött på allt. Jag orkar inte hålla på att bråka med R om allt längre, jag bara önska han kunde bry sig om oss och vara en del av oss. Men samtidigt har jag insett nu efter vårt andra försök till ett fungerande förhållande - att det kommer aldrig bli så mer!
Även om han kanske börjar bry sig om oss, kommer det aldrig bli som förr. Han kommer aldrig vara en del av mitt eller Alvas liv som han en gång var, hur mycket jag än önskar det. Jag vill kunna släppa honom, men det är svårt! Fattar ingen där ute hur svårt det är att släppa en kille som man har barn med, som man vart förlovad med och som man verkligen var beredd på att offra allt för en gång i tiden! Jag kan medge att det går lättare för varje gång och för varje dag släpper jag en bit av honom, men det är fortfarande svårt det måste jag medge. Men jag lovar nu att både för min egen skull och för Alvas - att jag ska släppa honom för gott!

Finland kommer snart och alla andra planer - som jag har i huvudet och alla dessa planer ska jag verkligen genomföra nu också. Jag har stöd ifrån min familj & mina vänner, så nu måste jag klara av det här! Men det börjar först och främst med en avkopplande resa till Finland ett par veckor, ska shoppa, umgås med släkt & familj och bara njuta av att vara ledig och tillsammans med min dotter. Sen när jag kommer hem då börjar allvaret och jag ska börja jobba, söka gymnasiet och börja med körkortet. Jag ska även börja träna och försöka få igång min kropp igen så den blir som förr om inte bättre. Och sen ska min lilla flicka börja dagis i höst och det är inte många månader kvar, är lite nervös faktiskt hur allt ska gå men det går nog bra ska jag se. Men som sagt detta är lite av alla mina planer som jag tänkt börja med sakta men säkert framåt hösten sen, men vi tar en i taget och jag skriver mer om detta när jag påbörjat det så ni får hänga med på min resa som ung ensamstående mamma till en underbar liten flicka som heter Alva. Där jag ska försöka få allt att fungera och göra det på bästa sätt för min dotters skull!

Nej, nu måste jag dra vidare vi hörs! / UNGMAMMA
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.