Lyckan kan vända fort!

Lyckan kan vända fort - se bara på min lilla E. För drygt ett år sen stod hon ensam och gravid efter M hade lämnat henne. Hon fick kämpa ihop alla bebis saker aldeles ensam och kämpa med att försöka få en kontakt i mellan M och det kommande barnet. M försvann någonstans och träffade en ny tjej, men efter E fick missfall i 5:e månaden förstod M vad han missade och även han börja sörja för sin älskade dotter som de förlorade.

Men i dag har E och M vart tillsammans länge och kommit fram till ett beslut de tar för livet
- det ska gifta sig till sommaren & inte nog med det - det väntar även en ny liten knodd till vintern!
Jag bara måste få säga hur lycklig & glad jag är för deras skull. Ni båda hjälpte mig enormt mycket när jag var gravid och försökte få ihop relationen med min dotters far. Ni är båda två guldvärda och förtjänar det bästa! Jag ville bara skriva att jag önskar er båda & eran lilla knodd all lycka i världen - för det är precis vad ni förtjänar!  / UNGMAMMA

#1 - natha

shit de måste vara hemskt ! när de gått mer än hälften av de hela, eller över huve taget

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.