Arbetsintervju!

Arbetsintervju!
Nu sitter jag här och är nervös, ska snart åka in till stan med bussen. Ska ju vara inne i stan vid 15:00, för då börjar intervjun. Gud vad jag är nervös! Jag bara hoppas att jag får jobbet, jag vill så gärna ha det! Jag vill verkligen inte pendla i mellan Linköping - Norrköping varje dag som jag måste göra ifall jag inte får det här nya jobbet och är tvungen att ta det gamla i Linköping. Dessutom är det ju högre lön på det nya och närmare mitt hem och dagis, vilket innebär att min snörpa inte behöver vara på dagis lika länge. Åh, gud snälla ge mig jobbet! JAG VILL, JAG VILL, JAG VILL!

Nej, ni undrar väl vart min lilla flicka är eftersom jag sitter här & skriver. Hon är på dagis, jag tror hon sover just nu faktiskt. För det brukar hon göra vid den här tiden. Men nu har jag egentligen inget mer att skriva här utan jag måste skynda mig för bussen åker snart och jag måste packa väskan innan så jag har med mig alla papper,plånboken och mobilen.
 Men jag skriver så fort jag vet hur det gick med intervjun, jag lovar!

Måste ju berätta att min LILLA flicka Alva blev en STOR flicka igår.
Hon fyllde nämligen 1 år.
 
GRATTIS MITT LILLA HJÄRTA!

På återseende / UNGMAMMA
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.