Arbetsintervju!

Arbetsintervju!
Nu sitter jag här och är nervös, ska snart åka in till stan med bussen. Ska ju vara inne i stan vid 15:00, för då börjar intervjun. Gud vad jag är nervös! Jag bara hoppas att jag får jobbet, jag vill så gärna ha det! Jag vill verkligen inte pendla i mellan Linköping - Norrköping varje dag som jag måste göra ifall jag inte får det här nya jobbet och är tvungen att ta det gamla i Linköping. Dessutom är det ju högre lön på det nya och närmare mitt hem och dagis, vilket innebär att min snörpa inte behöver vara på dagis lika länge. Åh, gud snälla ge mig jobbet! JAG VILL, JAG VILL, JAG VILL!

Nej, ni undrar väl vart min lilla flicka är eftersom jag sitter här & skriver. Hon är på dagis, jag tror hon sover just nu faktiskt. För det brukar hon göra vid den här tiden. Men nu har jag egentligen inget mer att skriva här utan jag måste skynda mig för bussen åker snart och jag måste packa väskan innan så jag har med mig alla papper,plånboken och mobilen.
 Men jag skriver så fort jag vet hur det gick med intervjun, jag lovar!

Måste ju berätta att min LILLA flicka Alva blev en STOR flicka igår.
Hon fyllde nämligen 1 år.
 
GRATTIS MITT LILLA HJÄRTA!

På återseende / UNGMAMMA

MÅNADENS VÄN - PATRIK SUNDIN!

Månadens kompis - Patrik Sundin!
Jag tycker du passar som månadens kompis: för att du är en bra vän, du lyssnar när man behöver prata, du finns och du ställer upp när man behöver någon. Du är helt enkelt precis så som en riktigt kompis ska vara. (enligt mig). Jag ville bara säga att du är helt underbar och jag är glad att du är min vän! För utan dig hade jag inte klarat mig en sekund.
Du är GULDVÄRD Patrik Sundin! Tack för att du finns.
Glöm aldrig någonsin att jag älskar dig! / V

Jobba men vart då?

Jobba men vart då?

En hel del har hänt och jag ska/skulle egentligen börja jobba på Mediakonsulterna på måndag i Linköping. Men nu vet jag faktiskt inte alls vart jag ska jobba längre, jag har ju fortfarande kvar jobbet i Linköping. Men jag vill ju egentligen inte jobba där på grund av arbetstiderna och Alvas dagis som krockar. Eftersom arbetstiderna där är ifrån 09:00-17:00 och det tar minst en timme att komma hem ifrån Linköping om inte mer, eftersom det kan vara väntetid på bussar/tågen och i fall något av de skulle vara försent. Dagis stänger senast kl 18.00, men det sa att det finns möjlighet att det kan vara öppet till 18:30 om det skulle köra ihop sig rejält men då måste man prata med dagis chefen. Och jag som inte alls vill att Alva ska vara så länge på dagis, det känns fel emot henne! Hon är ju så liten fortfarande och det blir tufft för henne att vara det sista barnet på dagis. Men nu har vi löst den saken och mamma ska hämta henne vid kl 16.00 varje dag så slipper hon vara lika länge. Mamma passar henne tills jag kommer hem ifrån arbetet. Men jag vill ändå hellre arbeta i Norrköping.  Därför har jag nu sökt ett flertal arbeten här & i dag ringde det första och sa att jag är välkommen på intervju på måndag kl 15.00. Vilket gör att saker och ting krockar lite men jag har nu löst alla problem tror jag och hoppas på det bästa. Jag hoppas jag får det nya jobbet här i Norrköping i stället. Det skulle underlätta så mycket för både mig & Alva! Det är nästan samma arbetstider där ifrån 08:00-17:00, men det är i Norrköping. Det innebär att jag ändå kommer hem minst en halvtimme tidigare! Och det var dessutom högre lön och inte alls samma jobb som det andra, vilket gör att jag får testa något nytt i så fall & det är precis vad jag vill! Jag vill ju ha mer erfarenheter och pröva nya saker, så jag kan lära mig ännu mer. Åh, gud hoppas jag får det nya jobbet!Återkommer & berättar mer så fort jag vet!
Jag kanske borde berätta att min lilla stumpa var på dagis helt själv i dag, jag var bara med första timmen när det hade sångstund med alla andra barnen på det andra avdelningarna. Hon skrattade och tyckte det var jätte kul. Sen efter det gick jag hem och tvättade kläder i tvättstugan hela dagen medan hon var på dagis och lekte med barnen ute på gården i sandlådan. Sen sov hon i 3 timmar! Och åt en massa mat, det funkade utmärkt! Jag är så glad att inskolningen och allt fungerar som det ska, annars hade det blivit lite problem, eftersom jag börjar arbeta nästa vecka. Men det är superskönt att allt fungerar som det ska och Alva verkar tycka det är jätte kul på dagis. På måndag ska vi bjuda på glass och så kommer hon få en liten present ifrån dagiset eftersom hon fyller  1 år på söndag. Min lilla flicka blir STOR!

På återseende / UNGMAMMA


Ps. Kom igen och kommentera mer!
Fråga mer frågor, ni kan fråga om vad som helst (eller nästan vad som helst)!

Dagis inskolning!

Dagis inskolning!
I morgon är det en stor dag för Alva, hon börjar nämligen dagis. Det är första dagen på dagis inskolningen, jag hoppas det går bra. Undra om hon kommer trivas på dagis eller om hon kommer sakna mig hela dagarna? Nej, usch sådär får jag inte tänka. Det är klart hon kommer trivas och annars får vi lösa det på bästa sätt. Men jag får sluta vara så nervös och försöka slappna av nu, det går säkert bra. Eller vad tror ni?

Jag själv ska ju börja jobba snart också, den 20/10. Jag ska ju arbeta i Linköping, så måste pendla i mellan varje dag. Det kommer vara jobbigt och tufft att vänja mig vid att gå upp tidigt varje morgon. Men det går nog bra ska jag se, jag vänjer mig nog efter ett tag. Det gör ju alla andra så då borde jag med göra det, eller hur? Det som är svårat är nog ändå att jag är NY på ett NYTT jobb där jag inte känner en kotte. Undrar om jag kommer trivas? Om jag kommer få bra arbetskamrater? Om jobbet är seriöst? Om det betalar ut sin lön och allting som det ska? Jag hoppas det!
Och gud vad jag kommer SAKNA Alva om dagarna, det kommer vara tufft att vara utan henne hela dagarna. Men som sagt man vänjer sig väl? Och det är nog bra att vi är ifrån varandra lite ibland också . Jag behöver nog lite egen tid för mig själv ibland. Det behöver nog alla människor för att få känna sig som en EGEN individ. Eller har jag fel?

Nej, nu hinner jag inte skriva mer. Jag måste vidare!
På återseende / UNGMAMMA

Tjejkvällen! <3

Bilder sen tjejkvällen! <3
Lägger in lite bilder ifrån tjejkvällen som jag, jess och Emelie hade sist.
Jag hoppas ni tycker om bilderna och kommenterar.
Vi hade i alla fall en super trevligt kväll och det är något vi måste göra om fler gånger.
Tack ännu en gång, för maten och allt, Jess.
Du är guldvärd, hjärtat!Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.