Arbetsintervju!

Arbetsintervju!
Nu sitter jag här och är nervös, ska snart åka in till stan med bussen. Ska ju vara inne i stan vid 15:00, för då börjar intervjun. Gud vad jag är nervös! Jag bara hoppas att jag får jobbet, jag vill så gärna ha det! Jag vill verkligen inte pendla i mellan Linköping - Norrköping varje dag som jag måste göra ifall jag inte får det här nya jobbet och är tvungen att ta det gamla i Linköping. Dessutom är det ju högre lön på det nya och närmare mitt hem och dagis, vilket innebär att min snörpa inte behöver vara på dagis lika länge. Åh, gud snälla ge mig jobbet! JAG VILL, JAG VILL, JAG VILL!

Nej, ni undrar väl vart min lilla flicka är eftersom jag sitter här & skriver. Hon är på dagis, jag tror hon sover just nu faktiskt. För det brukar hon göra vid den här tiden. Men nu har jag egentligen inget mer att skriva här utan jag måste skynda mig för bussen åker snart och jag måste packa väskan innan så jag har med mig alla papper,plånboken och mobilen.
 Men jag skriver så fort jag vet hur det gick med intervjun, jag lovar!

Måste ju berätta att min LILLA flicka Alva blev en STOR flicka igår.
Hon fyllde nämligen 1 år.
 
GRATTIS MITT LILLA HJÄRTA!

På återseende / UNGMAMMA
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.