Tvättat kläder & träffat en ny vän.

I dag har jag tvättat kläder hela dagen i stort sett, men skönt nu när man inte slipper tvätta på minst en vecka i alla fall. Har sprungit in och ut ifrån tvättstugan, suttit framför datan lite i mellan varven medan Alva sovit. Min kusin Emelie var förbi här en stund medan vi lagade mat också. Vi pratade om allt möjligt och hade det riktigt trevligt. Har saknat henne! Men verkar som allt ordnar upp sig för henne nu, jag hoppas det i alla fall.

Vi lagade kyckling wook med nudlar tillsammas. Vi alla tre hjälptes åt med maten medan Alva satt i barnstolen och drack saft och dansade / diggade till musiken under tiden. Maten smakade riktigt bra! Sen kollade vi på lite bilder på bilddagboken tillsammans och lite senare gick Emelie hem. Jag började snacka med min vän Orlando som jag har pratat med några dagar nu. Vi började prata om att träffas och 1 -2 timmar senare var han utanför min dörr. Jag blev lite chockad eftersom jag ifrån början mest skojade om att han skulle komma, men han gillade tydligen impuls saker så han kom hit direkt. Vi hade riktigt trevligt och var ute i vår solen och gick tillsammans. Vi pratade om allt möjligt som utbildning, barn, kärlek osv. Tänk att man kan ha en sådan tur och finna en sådan bra vän, bara sådär!

Efter en stund åkte han hem igen med bussen, jag gick in och fortsatte med tvätten. Hjälpte mamma ute i trädgården med alla sopor som skulle slängas. Dom har planterat mer blommor, växter osv. i växthuset och i rabatterna. Blir riktigt fint i vår trädgård till sommaren nu. Nu har jag nattat Alva, hon sover som en stock i sängen och själv sitter jag här och funderar kring livet, kärleken och allt annat i största allmänhet. Är jag ensam om att fundera kring detta?
#1 - Kela

"För er som tvivlar på min mammaroll, då vill jag att ni tänker om. För jag är en lika bra mamma till min dotter,

trots att jag bara är 17!"Ganska onödigt tillägg, genom att skriva så så framkallar man tvivel hos folk, nämner man det inte så bryr dom sig inte.Sen tycker jag att det är dumt att "stoltsera" med att man är ung mamma, för det är man ju egentligen inte, är det så du ser dig själv eller som en "ung" mamma? För det gör inte jag, jag ser mig själv vilken annan mamma som helst. Man ska inte hänga upp sig så mycket på åldern.Känslan man får när du skriver att du är stolt över det och blabla är att du skryter, att du måste hävda dig själv hela tiden för att man ska tro att du är så duktig, vilket du inte är, du är precis som vilken annan människa som helst. Jag har suttit och läst din blogg flera gånger och stört mig på just detta, att du tror att du är något, finns inget värre än såna.Och snälla kom iknte med några klyschiga kommentarer a la "men ingen har tvingat dig och läsa min blogg" för om du nu är så bra så är du bättre än så!

#2 - ?

Törs du ge ut din adress till folk du inte känner bara sådär? :O

#3 - Kela

"Då har jag all rätt i världen att skriva att jag är en stolt ung och ensamstående mamma."Hör du ens själv hur det låter?"Jag är en stolt ung ensamstående mamma." Hur många stoltserar med att de är unga föräldrar och dessutom ensamstående, det är såna som du som framkallar fördomarna mot oss andra!

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.