Lunch rast i skolan.

Nu sitter vi halva klassen utanför klassrummet, hälften av oss knappar och klickar runt på sina datorer. Vi har har lunch rast nu och har nyligen ätit pasta och skinksås nere i matsalen. Förut hade vi Medieproduktion A och vi fick i uppgift att ladda ner och ändra bakgrund på dator skärmen. Vi skulle sedan skaffa Rocket Dock och ändra och ladda ner nya ikoner. Själv tyckte jag inte att det var sådär jätte svårt, men vissa i klassen förstod ingenting och ville ha hjälp hela tiden. Men det är olika för alla beroende på vilka datoranvändande man är vann vid sedan tidigare.

Nu har jag inte mycket mer att berätta, bloggar senare.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.