Lunch rast i skolan.

Nu sitter vi halva klassen utanför klassrummet, hälften av oss knappar och klickar runt på sina datorer. Vi har har lunch rast nu och har nyligen ätit pasta och skinksås nere i matsalen. Förut hade vi Medieproduktion A och vi fick i uppgift att ladda ner och ändra bakgrund på dator skärmen. Vi skulle sedan skaffa Rocket Dock och ändra och ladda ner nya ikoner. Själv tyckte jag inte att det var sådär jätte svårt, men vissa i klassen förstod ingenting och ville ha hjälp hela tiden. Men det är olika för alla beroende på vilka datoranvändande man är vann vid sedan tidigare.

Nu har jag inte mycket mer att berätta, bloggar senare.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.