Organiserar alla papper i pärmar.Här sitter jag samtidigt som jag pysslar,
med att organisera alla papper jag fått ifrån skolan och Alvas dagis den senaste tiden in i olika pärmar. Det har blivit en hel del papper som har kommit och även en hel del andra papper ifrån Försäkringskassan, PPM, Frivlligcentralen osv. Jag har fixat en pärm till mig där det står "Sanna gymnasiet" och en pärm till Alva där det står "Alva dagis". Sedan tidigare har jag pärmar till Frivilligcentralen, 2009 (där allt ifrån 2009 ligger som räkningar som är betalda, Försäkringskassan, PPM osv.) Det känns riktigt bra nu när alla papper är borta ifrån databordet/skrivbordet och sitter i olika pärmar organiserade.

Nu är det bara att börja med resten av alla bokhyllor, plocka bort allt onödigt och damma av alla hyllorna. Det blir riktigt snyggt och fräscht här hemma när jag är klar. Egentligen borde jag ta itu med smutstvätten också, men det tror jag inte att jag hinner i dag tyvärr. Har redan damsugat, bäddat sängen, gått ut med sopor, plockat in alla leksaker ifrån det andra rummet in hit, plockat bort allt ifrån golvet osv. så är inte mycket tid kvar innan det blir riktigt sent och klockan tickar emot läggdags. Kanske kan boka en tid i tvättstugan i morgon efter skolan i stället? 

Nej, nu måste jag fortsätta med rummet medan Alva sover. Jag har en hel del kvar trots allt som att svabba golvet, damma av sista hyllorna och tömma osv. Kanske hinner jag klart lagom tills hon vaknar om jag har tur så hinner vi busa lite och kanske plocka fram lite pussel att leka med tillsammans innan det blir läggdags för natten för hennes del. Får se om jag dyker upp med ett inlägg till innan jag går och lägger mig lite senare.
 

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.