Svar på kommentarer.

? om Hemma ifrån skolan:
När du är sjuk FÅR väl Alva vara på dagis?!

Svar: Visst har hon rätt att vara på dagis när jag är hemma ifrån skolan och är sjuk. Men eftersom hon själv har varit lite snorig det senaste dagarna fick även hon stanna hemma. Dessutom kändes det ganska onödigt att vakna tidigt bara för att lämna henne i tid på dagis, när jag ändå är hemma hela dagen.

Lena om Skäms över min kropp & hälsa!:
Vad är det för test? förstod inte riktigt?:)
Man ska vara nöjd med sin kropp! Alla ser vi ju olika ut.
Tänk om alla hade sett likadana ut,tråkigt det hade vart!Eller?
Näee, det bästa är nog att äta sunt och träna!:)

Svar: Testet jag gjorde var hos Herbalife. Första gången var på en hälsomässa tillsammans med min kompis Isabell hemma hos hennes mormor som hade bjudit över lite vänner och sedan Herbalife som presenterade sina produkter inför alla, man fick provsmaka och testa på det här testet osv. 

Andra gången var när Herbalife hade en liten visning på stan under Augustifestivalen. Där fick man testa på deras produkter och använda deras våg för att få fram alla resultat, vilket jag passade på att utnyttja för att se om mitt resultat hade förändrats sedan sist. (Det är en speciell våg som är väldigt dyr, jag har frågat efter den så jag vet.)

Du har rätt att det bästa är att äta sunt och motionera rätt, vilket jag försöker med hela tiden varje dag.

Carro om Skäms över min kropp & hälsa!:
Å vart gjorde du det nån stans ? Och vad kostar det ?
Skulle vilja veta hur fet jag är på en skala :P
Jag som tycker att du har en fin o kvinnlig figur,
när jag såg filmen när du dansade små grodorna hos Sandra =) Kram

Svar: Tack för din kommenterar, jag kan tyvärr inte hålla med dig om att jag har en fin och kvinnlig figur.
Kanske syns det inte mycket på mig att jag är överviktig, men jag har faktiskt ett BMI som ligger någonstans i mellan 26 - 27 vilket räknas som lätt övervikt trots att det bara är på gränsen.

Jag svarade lite kort information om Herbalifes test ovanför här, men det kostar ingenting att göra testet. Kolla in på Herbalifes hemsida för mer information om en kroppsanalys.


Evelina/glitter om Centralbadet Norrköping:
Använder inte Alva blöja längre? (Såg inte ut som hon hade någon badblöja)

Svar: Hon använder inte badblöja när hon badar, det har hon aldrig använt sig utav. När hon badar så är hon naken under sin baddräkt och det har aldrig skett några olyckor.

Däremot försöker jag sakta men säkert få bort blöjan och börja intressera henne mer för att sitta på pottan. Jag stressar henne inte, utan hon slutar så småningom när hon känner sig redo. Hon har trots allt inte ens fyllt 2 år riktigt än, så jag låter det ta den tiden det tar!

Jezzica - mamma till Liam om Black or white?:
Vart köper man dom?

Svar: Du hittar dom på Ikea, det finns i två olika längder och prisklasser.

Emma om Andra skoldagen på gymnasiet:
Vad sa dina skolkamrater när du berättade att du har barn?

Svar: Jag är inte riktigt säker på att alla mina klasskamrater vet om att jag har en dotter ännu. Men det är väldigt många av dom som vet om det och alla jag har stött på har reagerat posetivt hitills vad jag är medveten om, vilket är väldigt skönt för min del. 

Anonym om Svar på kommentar av Anonym.:
Hör han aldrig av sej lr så?

Svar: Alvas pappa hör av sig väldigt sällan. Det är någon gång vi pratar på msn men annars pratar vi i stort sett nästan aldrig. Jag bryr mig egentligen inte så mycket om att han inte hör av sig, jag har gjort allt jag har kunnat och tjatat och skrikit på honom ett flertal gånger om hur mycket han missar av sin dotter osv. men eftersom han inte bryr sig, kan jag ingenting göra längre.

Det som mest skrämmer mig är tankarna Alva eventuellt får när hon är äldre om att han bryr sig mer om hennes syskon som beräknas föddas i april av hans nya flickvän Andrea. Men det är någonting jag får ta itu med när vi väl kommer dit och det enda jag kan göra är att finnas till hands för henne, vilket jag alltid kommer göra.

Anonym om Svar på kommentar av Anonym:
Sorligt :( När träffade han sin dotter sist?

Svar: Han träffade sin dotter senast en snabbis den 20/8 i ca: 5-10 min. Därefter gick han vidare med hans flickvän Andrea för att kolla in slutet av Rix Fm festivalen, medan vi gick bort emot pizzeria Cici för att äta mat.

Men senast han träffade henne ordentligt en hel dag var den 27/1, när vi var hemma hos honom.

 

#1 - Anonym

Heej :)

Jag har nu igång en hel del underbara tävlingar.

Kanske något som just du skulle vilja vinna.http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlKika in på länken och var gärna med och tävla.

Kramar //M

#2 - Emma

Robbin träffade inte ens Alva i 5 minuter. Det var säkert bara 2-3 minuter eller något. Jävla idiot!! Har inte träffat sin dotter på mer än ett halv år och sen när han får chansen så träffar han henne i ca 3 minuter.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.