ÅR 2009 VÄXLAR TILL 2010
Nu är det bara några timmar kvar och sedan slår år 2009 om till år 2010! Ett nytt år fullt av nya möjligheter! Ett nytt år då vi kan lova nya nyårslöften, ett nytt år då vi kan glädjas åt att vi höll våra tidigare nyårslöften eller att vi åtminstone gjorde vårt bästa. Ett nytt år då vi kan göra nya små saker för att glädja andra människor runt omkring oss, ett år där vi alla kan överträffa oss själva och bli stolta över vad vi alla åstadskommer varje ny dag. Ett nytt år då alla vi föräldrar kan se våra barn utvecklas, skratta, växa och vara lika fantastiska som det alltid är.Sover borta en natt.

I natt sover jag och Alva inte hemma, utan vi sover hemma hos Lenne tillsammans med Emma. Vi sitter nu framför en varsin dator och chattar och kollar runt. Har smaskat lite god saker och snackat om allt i mellan himmel och jord det senaste timmarna. Alva tittade på Pippi Långstrump en stund tillsammans med Emma förut, innan hon somnade i sängen bredvid mig.

Nu ligger Alva och sover i sängen och jag sitter i sängkanten med laptopen i knät och skriver. Emma är ute i köket och fyller på vatten i vattenflaskan om jag hör alla ljud rätt ifrån köket. Lenne och hans bror ligger ute i vardagsrummet och sover/halv sover. Jag tror det börjar bli dags för mig och Emma att sova vart efter, frågan är bara när vi somnar. Känner mig inte direkt trött ens, men tittar på klockan och ser att den tickar i väg.

Svar på tal

Anonym om Svar på tal:
Du är väl inte aktiv inom frivilligcentralen?

Svar: Jag har varit aktiv inom Frivilligcentralen sedan 31/1-08 och är fortfarande aktiv. Har en egen kategori på bloggen här som heter frivilligarbete där du kan läsa ytterligare mer om vad det är jag sysslar med där borta. Jag skriver dock inte ut speciellt mycket eftersom jag som frivilligarbetare har tystnadsplikt.

Svar på tal

Leifen om Jul middag på Frivilligcentralen:
Varför går du o äter där? det är väl till behövande och inte till vanliga svenssons!

Svar: Jag är frivilligarbetare på Frivilligcentralen, det innebär att jag hjälper äldre och ensamma människor som längtar efter någon som hälsar på och följer med som sällskap att handla i affären, promenader, stadsbesök, kyrkobesök osv. Jag kan hjälpa ensamma människor unga som gamla med att komma igång med datorn, föräldrar som behöver avlastning för sina barn och en mängd andra saker. Detta gör jag helt frivilligt och får alltså inget betalt för att utföra dessa uppdrag.

Julfesten som anordnades av Frivilligcentralen hölls för alla frivilligarbetare som har hjälpt till med olika uppdrag igenom året som har gått. Där vi alla träffades och pratade, diskuterade kring uppdrag vi varit på och mötte varandra tillsammans som vi avnjöt en jul middag tillsammans med underhållning. Jul middagen var med andra ord inte anordnad för behövande utan för oss som har ställt upp för alla behövande!

Några snabba rader..

Nu är internet inkopplat här hemma, men tråkigt nog endast på mina föräldrars dator för tillfället. Vi behöver en router och det står på inköpningslistan här näst. Jag kommer tråkigt nog inte kunna blogga regelbundet förrän den är köpt och jag har ingen anning om när detta blir heller.

Jag ville trots allt detta komma in en snabbis här och säga att vi lever och mår bra. Vi har haft en rolig julafton med god julmat, Kalle Anka och en massa uppskattade julklappar. Det kommer dyka upp lite bilder samt lite mer info om våra julklappar och om dagen när jag kommer tillbaka men tills dess får ni klara er utan.

Kan dela med mig en snabbis av ett litet utbud av Alvas julklappar:
BABY BORN tvilling dockor, leksaks kassa apparat med tillhörande saker, barnböcker, filmer, prinsess klänning, prinsess krona, presentkort på SF BIO osv.

Hoppas ni läsare har haft en trevlig julafton och att ni är nöjda med alla julklappar.


Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.