Mammasvardag

ÅR 2009 VÄXLAR TILL 2010
Nu är det bara några timmar kvar och sedan slår år 2009 om till år 2010! Ett nytt år fullt av nya möjligheter! Ett nytt år då vi kan lova nya nyårslöften, ett nytt år då vi kan glädjas åt att vi höll våra tidigare nyårslöften eller att vi åtminstone gjorde vårt bästa. Ett nytt år då vi kan göra nya små saker för att glädja andra människor runt omkring oss, ett år där vi alla kan överträffa oss själva och bli stolta över vad vi alla åstadskommer varje ny dag. Ett nytt år då alla vi föräldrar kan se våra barn utvecklas, skratta, växa och vara lika fantastiska som det alltid är.Sover borta en natt.
I natt sover jag och Alva inte hemma, utan vi sover hemma hos Lenne tillsammans med Emma. Vi sitter nu framför en varsin dator och chattar och kollar runt. Har smaskat lite god saker och snackat om allt i mellan himmel och jord det senaste timmarna. Alva tittade på Pippi Långstrump en stund tillsammans med Emma förut, innan hon somnade i sängen bredvid mig.

Nu ligger Alva och sover i sängen och jag sitter i sängkanten med laptopen i knät och skriver. Emma är ute i köket och fyller på vatten i vattenflaskan om jag hör alla ljud rätt ifrån köket. Lenne och hans bror ligger ute i vardagsrummet och sover/halv sover. Jag tror det börjar bli dags för mig och Emma att sova vart efter, frågan är bara när vi somnar. Känner mig inte direkt trött ens, men tittar på klockan och ser att den tickar i väg.
Svar på tal
Anonym om Svar på tal:
Du är väl inte aktiv inom frivilligcentralen?

Svar: Jag har varit aktiv inom Frivilligcentralen sedan 31/1-08 och är fortfarande aktiv. Har en egen kategori på bloggen här som heter frivilligarbete där du kan läsa ytterligare mer om vad det är jag sysslar med där borta. Jag skriver dock inte ut speciellt mycket eftersom jag som frivilligarbetare har tystnadsplikt.