Några snabba rader..

Nu är internet inkopplat här hemma, men tråkigt nog endast på mina föräldrars dator för tillfället. Vi behöver en router och det står på inköpningslistan här näst. Jag kommer tråkigt nog inte kunna blogga regelbundet förrän den är köpt och jag har ingen anning om när detta blir heller.

Jag ville trots allt detta komma in en snabbis här och säga att vi lever och mår bra. Vi har haft en rolig julafton med god julmat, Kalle Anka och en massa uppskattade julklappar. Det kommer dyka upp lite bilder samt lite mer info om våra julklappar och om dagen när jag kommer tillbaka men tills dess får ni klara er utan.

Kan dela med mig en snabbis av ett litet utbud av Alvas julklappar:
BABY BORN tvilling dockor, leksaks kassa apparat med tillhörande saker, barnböcker, filmer, prinsess klänning, prinsess krona, presentkort på SF BIO osv.

Hoppas ni läsare har haft en trevlig julafton och att ni är nöjda med alla julklappar.


#1 - Nina

Sv: Jag är nöjd med julklapparna! Speciellt Johnny Depp-boken. ;-D Tack så mycket!Jag har en julklapp till dig här hemma som väntar på att bli hämtad.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.