Sover borta en natt.

I natt sover jag och Alva inte hemma, utan vi sover hemma hos Lenne tillsammans med Emma. Vi sitter nu framför en varsin dator och chattar och kollar runt. Har smaskat lite god saker och snackat om allt i mellan himmel och jord det senaste timmarna. Alva tittade på Pippi Långstrump en stund tillsammans med Emma förut, innan hon somnade i sängen bredvid mig.

Nu ligger Alva och sover i sängen och jag sitter i sängkanten med laptopen i knät och skriver. Emma är ute i köket och fyller på vatten i vattenflaskan om jag hör alla ljud rätt ifrån köket. Lenne och hans bror ligger ute i vardagsrummet och sover/halv sover. Jag tror det börjar bli dags för mig och Emma att sova vart efter, frågan är bara när vi somnar. Känner mig inte direkt trött ens, men tittar på klockan och ser att den tickar i väg.
#1 - Emma

Bra att du tycker det :)

#2 - Anonym

har du slutat att amma alva helt nu? även på kvällarna å så?

#3 - Anonym

Vad ska du göra på nyår?

#4 - joyce

sv. ist för att ändra färg på header texten så kan du väl hjälpa mig med att göra mina inlägg som fokis.se om du sett hennes inlägg så rör rubriken inte inlägget..kan du hjälpa mig med det?

#5 - Chrissie

Jag hoppas allt g¨r bra för dig, hur fixade du fotona på din sida? Har försökt få kort däruppe på sonen men ej funkat

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.