Svar på tal

Leifen om Jul middag på Frivilligcentralen:
Varför går du o äter där? det är väl till behövande och inte till vanliga svenssons!

Svar: Jag är frivilligarbetare på Frivilligcentralen, det innebär att jag hjälper äldre och ensamma människor som längtar efter någon som hälsar på och följer med som sällskap att handla i affären, promenader, stadsbesök, kyrkobesök osv. Jag kan hjälpa ensamma människor unga som gamla med att komma igång med datorn, föräldrar som behöver avlastning för sina barn och en mängd andra saker. Detta gör jag helt frivilligt och får alltså inget betalt för att utföra dessa uppdrag.

Julfesten som anordnades av Frivilligcentralen hölls för alla frivilligarbetare som har hjälpt till med olika uppdrag igenom året som har gått. Där vi alla träffades och pratade, diskuterade kring uppdrag vi varit på och mötte varandra tillsammans som vi avnjöt en jul middag tillsammans med underhållning. Jul middagen var med andra ord inte anordnad för behövande utan för oss som har ställt upp för alla behövande!

#1 - Anonym

Du är väl inte aktiv inom frivilligcentralen?

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.