Mammasvardag

Dålig uppdatering
Jag har varit extrem dålig på att uppdatera det senaste dagarna, jag är ledsen över det. Men ärligt talat har jag inte haft tid att sitta här framför för att skriva, trots att jag kan medge att jag riktigt längtat efter att få slänga in några små rader åt er alla som läser. Men hur som helst är jag här nu och ska skriva en snabbis innan Melodifestivalen börjar och jag, lillebrorsan Erik och lilla Alva ska sätta oss framför tv:n och mysa tillsammans. Vi äta chips med dipp och dricka coca cola. MUMS!

I dag har vi varit hemma hos Isabell och hennes två barn Ida & Thilda.
Jag hade med mig både Alva & Kalle ner dit och vi har busat, lekt. Ungarna byggde koja som det busade i tillsammans. Isabell och jag pratade om allt möjligt, vi hade riktigt livliga disskusioner imellanåt. Det var riktigt trevligt. Vi åt lite mat som dom bjöd på också, som var riktigt smaskens och tillslut avslutade vi kvällen med att vi lånade lite filmer utav dom som vi ska se på i kväll bland annat.  Vi lånade bland annat filmen Patrik 1,5 som gick på bio rätt nyligen. Någon som sett den? Själv ska jag se den för första gången i kväll tillsammans med Alva och lillebrorsan Erik. Vi ska titta på den direkt efter Melodifestivalen och jag hoppas verkligen den är bra. Det tyckte i alla fall Isabell att den var, så får se om hon har rätt. Det märker vi i kväll och jag lovar att lägga in lite information om filmen så fort jag får tid till det.

Tyvärr hinner jag inte blogga så jätte mycket just nu. Men jag återkommer kanske lite senare i kväll om det inte blir allt för sent och i så fall lovar jag lite bilder på alla mina inköp ifrån shopping rundan. Det blev en hel del kan jag lova!
I morgon blir det stan

I morgon ska vi in till stan jag & Alva, vi ska träffa Emma, Johanna & Lenne. Vi ska shoppa lite och jag har bland annat tänkt att köpa en dop present åt min kusin Oscar, som ska döpas nu på söndag. Vet faktiskt inte vad jag kan tänkas köpa till honom, men funderar lite på någon/några barnböcker eftersom det är bok rea nu och böcker får man aldrig för många utav. Dessutom kommer det inte vara aktuellt med kläder eftersom hela deras familj precis nyligen varit i Ullared Gekås och handlat en hel del nytt kan jag tänka mig. Men vi får se vad jag hittar för något roligt på stan i morgon åt lille Oscar.

Har även tänkt kolla och eventuellt köpa lite nya strumpor åt Alva och kanske lite nya underkläder till mig själv, eftersom jag vet om en himla bra affär inne i stan som har utförsäljning just nu, det är himla bra och billigt där. Men kanske ingen idé att spekulera vad man ska shoppa i morgon, utan vi får helt enkelt se vad jag hittar för något roligt.

Dessutom kommer jag tro skriva här i morgon innan jag åker in till stan. Ska inte träffa Emma & dom förrän vid 16:00 så har ett par timmar på morgonen att slappa, fixa ordning mig och busa med Alva innan. Men nu ligger Alva redan och sover i sängen sen ett par timmar tillbaka och själv börjar jag bli trött. Så ska ut och dricka ett glas vatten och sen läsa min nya bok som jag handlade på bok rean igår. Den är så himla intressant och bra! God natt!

Tack och en ny frågestund öppen!

Tänkte åter igen tacka för alla fina och snälla kommentarer jag får varje dag, utav er läsare. Man blir alltid lika glad och på gott humör utav dom. Tänkte hur som helst försöka besvara några frågor jag fått in den senaste tiden i det här inlägget. Därefter tänkte jag meddela er läsare att det är fritt fram för er att ställa hur många och vilka frågor ni vill till mig, eftersom jag nu startar och öppnar en ny frågestund här. Frågorna besvaras nästa torsdag. FRÅGESTUNDEN ÄR ÖPPEN NU!


Jennifer undrade hur mycket alla böckerna kostade som jag köpte under bokrean. Jag vet ärligt talat inte hur mycket det gick på eftersom jag handlade i flera olika affärer, men tippar på att det gick på runt 100-200 kr totalt för alla böckerna. Vilket är väldigt billigt.


Fick svar på vad skratt terapi innebar och det låter riktigt trevligt och är absolut något jag skulle vilja pröva på. Tänkte passa på att besvara frågan till min faster om att jag gärna går tillsammans med henne och prövar detta. När och var ska vi testa det tycker du Nina?Helene skrev en jätte lång och omtänksam kommentar, jag blev riktigt rörd av dina fina ord. Man blir så glad av att få beröm för sin mamma roll och att andra folk märker av det. Tack snälla!

  

  

Det är även en hel del som vill träffa mig och Alva. Det skulle vara jätte trevligt och jag i stort sett ledig hela tiden. Så skriv gärna en kommentar, ring eller kontakta mig på annat sätt eller så hör jag av mig till er så får vi bestämma något roligt ihop. Alltid lika  trevligt att träffa folk man tycker om.

*länkar alltid till er om ni har någon blogg att hänvisa till*