Linköpings universitet och storebror

           

I dag har jag, mamma och Alva & Kalle varit nere på stan för att möta min storebror. Vi var och kollade på öppet hus på Linköpings universitet. Min storebror ska söka till universitetet nu så vi kollade på en hel del utbildningar och mamma tyckte det var viktigt att jag följde med så jag har lite koll på vad jag ska välja för ämnen nu i gymnasiet. Vilket jag naturligtvis också tyckte var bra. Så nu har vi kollat en hel del, men jag är fortfarande inne på att studera till journalist. Men däremot tveksam ändå eftersom branchen som journalist är väldigt ont om platser och mycket konkurrens. Men vi får se vad framtiden har att avgöra för mig. Man måste ju försöka ta en dag i taget och inte ens gymnasiet är klart än. Men tror i alla fall att jag kommer läsa Historia A som valbar kurs för annars kommer jag inte in på Journalist högskolan i Stockholm dit jag vill komma i framtiden, det är min dröm och det jag strävar emot i alla fall.

Förutom att vara på Linköpings universitet har vi varit hemma hos min storebror en sväng där vi fyllde i alla ansöknings blanketter och allt efteråt. Så nu är det klart, hoppas han blev nöjd och att han kom in. Brorsan och jag pratade om att gå på bio någon dag, men vi kunde inte bestämma vilken film vi skulle se. Så vet inte om det blir något av, men det lär vi väl märka så småningom. Han hade verkligen saknat Alva och busade med henne hela tiden! Han är som hel tokig i henne och säger hela tiden; "Alvungen är min" och "jag ska äta upp henne, hon är så go". Han är verkligen barnkär min bror, det har jag märkt nu på senare tid sen han flyttade hemifrån. Visste nämligen inte alls att han var det innan när han bodde hemma. Men tiden förändras och man mognar väl med tiden som sagt och det har han verkligen gjort.  Vi åt en massa glass hemma hos brorsan som små ungarna kladdade överallt! Sen gick vi ner och handlade lite i affären Lidel, när vi var på väg in emot stan igen. Handlade lite billiga pizzor, glass och lite tablett askar åt ungarna. Gud vad onyttig jag är ibland! Hur som helst var vi på Skattemydigheten sen och fixade lite med några saker. Men dom var typ hel dumma i huvudet som vanligt och fattade ingenting av det vi ville få fram. Men det är ingen nyhet att fel människor jobbar på fel ställen ibland och inte fattar ett skit när man kommer dit och förklarar grundligt vad man vill ha för hjälp.

Nu måste jag posta det här inlägget innan somliga blir tokiga på mig som väntar på att få läsa vad vi har hållit hus hela dagen i dag. Så avslutar här och talar om att vi har ätit god pizza, glass och haft det mysigt här hemma sen vi kom hem med bussen. Nu sover Alva i sängen och jag halv sover framför datorn. Jag är dö trött!
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.