Min bok

Jag tänker ofta på min bok och hur många bra ideér jag har och vill genomföra. Men känns som det inte finns tid till det eller också är det jag som slösar bort den tiden jag har. Jag vill så gärna skriva min bok, vill att folk ska få läsa den och se alla mina fantastiska idéer som jag faktiskt har. Men hur tusan gör man så att man får tid att sätta sig ner och skriva? Jag tror jag ska försöka fortsätta skriva något där jag är nu i stället för att beklaga mig här. Säkert ändå ingen som ger mig några förslag eller tips, trots att man verkligen skulle behöva det just nu.

Jag vet jag ska inte ge upp, jag ska kämpa och genomföra min dröm! En dag kommer min bok om Unga Föräldrar vara ute i bokhandeln och då kommer jag se tillbaka på det här inlägget och det här tankarna jag hade då med ett leende på läpparna. Det vill jag tro på och jag hoppas ni andra där ute tror tillsammans med mig!

#1 - Annie

Hejsan, tänkte bara först säga att ett tips kanske är att skaffa barnvakt om du vill jobba i fred ?:D och sen så vill jag bara säga, såklart jag tror på dig :D jag väntar på spänning att få läsa boken ;)

#2 - emma

I belive in you <3

#3 - Roza

Tack så mycket för din fina kommentar! Kul att få lite respons på det man skrivit.Läste precis lite om dina författardrömmar och vill passa på att önska dig lycka till =) Det är en tuff bransch, att hitta ett bra förlag som vill publicera det man skrivit, men allt går bara man vill det tillräckligt!Så jag tror på dig, kämpa på! Snart kommer förhoppningsvis både du och jag nå våra drömmar.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.