Tack för alla kommentarer!

Jag kom på att jag måste tacka för alla fina och underbara kommentarer jag fått den senaste tiden. Man blir alltid lika glad av att få beröm, tips, råd och fina ord och komplimanger ifrån er läsare. Det är ni som gör att jag fortsätter blogga vidare och blir starkare & växer som människa. Ni är helt underbara alla läsare. Tusen tack för alla kommentarer!

Främst alla kommentarerna angående min eventuella depression ber jag tusen tack för!
Det är snällt att så många av er faktiskt bryr er om mig. Fick bland annat ett förslag om att gå på skratt terapi tillsammans med min faster Nina. Är det någon av er läsare som har testat på det? Fungerar det? Vad går det ut på?

#1 - mammabecka

Alltså, vad menade du med din kommentar? Du ÄR ju väldigt ung, det spelar väl ingen roll om du bara är ett år yngre än mig, jag är också väldigt ung.

#2 - Emma

Visst skulle vi kunna se film på fredag efter stan, men har ingen aning om vart vi kan se på film.

Filmerna spice world och high school musical 3 dom har inga texter. Det är lungt att du glömde filmen :)

#3 - Nadja - 16 år & mamma till Leija

Svar; Nej, E är INTE Leijas riktigt pappa.

Jag har valt att inte berätta om hennes biologiska blogg av många skäl! Det angår faktiskt INTE mina bloggläsare för 5 öre.

#4 - Nina

Jag har ett litet humm om vad skratterapi går ut på. Man säger ju att "ett gott skratt förlänger livet" och när man skrattar så släpper man ut endorfiner eller så kallade "må-bra"-baciller som ökar immunförsvaret och gör en gladare. Det man gör är typ att man får skratta på olika sätt, att man typ tvingar fram skrattet först. Efter en liten stund börjar man skratta helt automatiskt för att man tycker att man låter så rolig eller för att alla andra låter så roliga. Men jag har aldrig testat på det och skulle vilja göra det tillsammans med dig nån gång framöver om du vill?

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.