Tack och en ny frågestund öppen!

Tänkte åter igen tacka för alla fina och snälla kommentarer jag får varje dag, utav er läsare. Man blir alltid lika glad och på gott humör utav dom. Tänkte hur som helst försöka besvara några frågor jag fått in den senaste tiden i det här inlägget. Därefter tänkte jag meddela er läsare att det är fritt fram för er att ställa hur många och vilka frågor ni vill till mig, eftersom jag nu startar och öppnar en ny frågestund här. Frågorna besvaras nästa torsdag. FRÅGESTUNDEN ÄR ÖPPEN NU!


Jennifer undrade hur mycket alla böckerna kostade som jag köpte under bokrean. Jag vet ärligt talat inte hur mycket det gick på eftersom jag handlade i flera olika affärer, men tippar på att det gick på runt 100-200 kr totalt för alla böckerna. Vilket är väldigt billigt.


Fick svar på vad skratt terapi innebar och det låter riktigt trevligt och är absolut något jag skulle vilja pröva på. Tänkte passa på att besvara frågan till min faster om att jag gärna går tillsammans med henne och prövar detta. När och var ska vi testa det tycker du Nina?Helene skrev en jätte lång och omtänksam kommentar, jag blev riktigt rörd av dina fina ord. Man blir så glad av att få beröm för sin mamma roll och att andra folk märker av det. Tack snälla!

  

  

Det är även en hel del som vill träffa mig och Alva. Det skulle vara jätte trevligt och jag i stort sett ledig hela tiden. Så skriv gärna en kommentar, ring eller kontakta mig på annat sätt eller så hör jag av mig till er så får vi bestämma något roligt ihop. Alltid lika  trevligt att träffa folk man tycker om.

*länkar alltid till er om ni har någon blogg att hänvisa till*

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.