I morgon blir det stan

I morgon ska vi in till stan jag & Alva, vi ska träffa Emma, Johanna & Lenne. Vi ska shoppa lite och jag har bland annat tänkt att köpa en dop present åt min kusin Oscar, som ska döpas nu på söndag. Vet faktiskt inte vad jag kan tänkas köpa till honom, men funderar lite på någon/några barnböcker eftersom det är bok rea nu och böcker får man aldrig för många utav. Dessutom kommer det inte vara aktuellt med kläder eftersom hela deras familj precis nyligen varit i Ullared Gekås och handlat en hel del nytt kan jag tänka mig. Men vi får se vad jag hittar för något roligt på stan i morgon åt lille Oscar.

Har även tänkt kolla och eventuellt köpa lite nya strumpor åt Alva och kanske lite nya underkläder till mig själv, eftersom jag vet om en himla bra affär inne i stan som har utförsäljning just nu, det är himla bra och billigt där. Men kanske ingen idé att spekulera vad man ska shoppa i morgon, utan vi får helt enkelt se vad jag hittar för något roligt.

Dessutom kommer jag tro skriva här i morgon innan jag åker in till stan. Ska inte träffa Emma & dom förrän vid 16:00 så har ett par timmar på morgonen att slappa, fixa ordning mig och busa med Alva innan. Men nu ligger Alva redan och sover i sängen sen ett par timmar tillbaka och själv börjar jag bli trött. Så ska ut och dricka ett glas vatten och sen läsa min nya bok som jag handlade på bok rean igår. Den är så himla intressant och bra! God natt!

#1 - Nadja - 16 år & mamma till Leija

svar; Det är himla bra! Man får en inblick i hur livet KAN vara :) Och så lär man sig mycket på köpet också!

Nej, jag menade inte att man var dum som såg det när man var 16-17 ELLER 18.. Det jag menade var att det kanske inte är så "normalt" för en 16åring, (vad som nu anses som normalt vet jag inte)Ha det bra! kram

#2 - Lina Nyberg, mamma till Fabian.

Svar: Tack ska du ha :) Ja, det är jag som gjort allt. Tar hjälp av designadinblogg.se, det är där jag lärt mig i princip allt jag kan.Vad är det du vill ha hjälp med? Tycker din design ser jätte fin ut :)Kram!

#3 - Sandra

Hoppas du hittade massa roliga grejer på din shoppingrunda :)

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.