En trevlig lördag

I dag har jag haft en riktigt trevlig lördag. Har varit tillsammans med Tim, Johanna och Emma hela dagen i stort sett. Vi har varit på stan och gått omkring fram och tillbaka. Vi har snackat och diskuterat en hel del tillsammans. Vi var även och käkade på pasta buffén Snäckan. Det var bara jag, Tim och Alva som åt medan dem andra satt brevid och väntade. Mums det var himla gott! Efter vi hade käkat så tänkte vi att vi skulle gå en stund till på stan och titta, men visade sig att stan stängde så vi var tvungna att vara ute i kylan. Så tillslut gick vi till Mc Donalds i stället och Tim bjöd oss på glass. Gud vilken snäll kille du är, Tim! Tråkigt nog kunde inte Johanna äta glass eftersom hon är allergisk emot mjölkpulver eller mjölksocker. Men hon satt med oss ändå och snackade. Efter en stunds sittande på Mc Donalds och lite blöjbyte på Alva så gick vi ner emot centrum för Tim & jag skulle med bussen till Åby. Vi snackade om allt möjligt medan Alva sov sött i vagnen. Vi snackade bla. om vilka filmer vi gillade och om busfabriken.

Tim och jag snackade om att ses någon dag i veckan och åka bort till busfabriken och leka lite. Han skulle ta med sig hans gudbarn så Alva får en liten lekkamrat att leka med. Det blir nog roligt! Han skulle höra av sig i alla fall så får vi se hur det blir med den saken. Men hoppas det blir av i alla fall, roligt för Alva att komma i väg och göra lite roligheter!

Föresten nu när vi ändå pratar om Tim så tänkte, jag passa på att önska honom lycka till med uppkörningen på onsdag! Jag håller tummarna på att du klarar det! Kanske kan du hjälpa mig med teorin sen som du lovade mig. Lycka till!

Men nu sover min lilla plutta här i min famn och jag ska lägga ner henne i sängen och ta mig en smörgås att äta, innan jag själv ska sova och fortsätta läsa min underbara och fantastiska bok av Torey Hayden.

Tim,Johanna,Emma & Lenne.
En gammal bild på dem alla tillsammans.
Johanna & Tim i svart och Lenne & Emma i blått.

(ps. lenne var dock inte med i dag.)
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.