Hamnfestivalen.

Den här veckan har gått ganska snabbt, men samtidigt ganska segt när vädret har varit så dåligt hela tiden. Men i kväll kommer barnen Lucas och Madicken som Sandra brukar sitta barnvakt åt ibland. Vi ska passa dom ändå tills på söndag när vi åker hem härifrån Karlstad till Norrköping. Vi har bestämt lite planer för eftermiddagen / kvällen nu och det blir att vi ska fixa ordning oss lite nu innan barnen kommer och sedan ska vi gå och handla lite saker som behövs hem hit. Efter det ska vi göra oss klara för att åka i väg till Hamnfestivalen som är i kväll. Vet inte riktigt vad det innebär faktiskt, men det lär vi märka. Sandra sa något om uppträdanden och lite sådär, vi får väl se vad som sker när vi kommer dit. När vi kommer hem vid skaplig tid ska vi äta lite hemmagjord pizza innan det blir sängdags för oss alla.

Hoppas vi får tur med vädret nu bara!

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.