Hamnfestivalen.

Den här veckan har gått ganska snabbt, men samtidigt ganska segt när vädret har varit så dåligt hela tiden. Men i kväll kommer barnen Lucas och Madicken som Sandra brukar sitta barnvakt åt ibland. Vi ska passa dom ändå tills på söndag när vi åker hem härifrån Karlstad till Norrköping. Vi har bestämt lite planer för eftermiddagen / kvällen nu och det blir att vi ska fixa ordning oss lite nu innan barnen kommer och sedan ska vi gå och handla lite saker som behövs hem hit. Efter det ska vi göra oss klara för att åka i väg till Hamnfestivalen som är i kväll. Vet inte riktigt vad det innebär faktiskt, men det lär vi märka. Sandra sa något om uppträdanden och lite sådär, vi får väl se vad som sker när vi kommer dit. När vi kommer hem vid skaplig tid ska vi äta lite hemmagjord pizza innan det blir sängdags för oss alla.

Hoppas vi får tur med vädret nu bara!

Resan till Ullared bokad.

Du beställde följande resa/or:
3 plats/er  - I priset 250:-/ person ingår det kaffe/läsk/te & smörgås på nervägen. (Hållplats: Norrköping)
Resedatum: 2009-08-11
Resenamn: Ullared/Gekås

Nu är resan till Ullared bokad och vi åker den 11/8,
vi blir tre stycken som åker tillsammans härifrån Norrköping. Det är jag, Emma och Sonja som ska åka tillsammans härifrån och vi ska troligtvis möta upp en annan kompis till Emma där nere som heter Jennifer och sedan blir det att handla hela dagen lång. Det ska bli en massa nya kläder inför skolstarten för min del och en massa kläder till Alva som börjar dagis nu igen efter ledigheten i sommar. Ska även försöka handla lite härfärg, smycken, smink och lite annat som finns att handla där nere. Jag längtar verkligen!

Det är tufft att vara utan honom.

Det är verkligen tufft och tomt att vara utan T såhär pass länge. Jag saknar honom riktigt mycket och önskade verkligen att han kunde vara här med mig, men det är han inte tyvärr. Men samtidigt är det nog bra att vara utan varandra ibland och få lite egentid för att träffa vänner och ta vara på sina egna intressen. Men det känns ändå himla tomt utan honom och jag saknar honom riktigt mycket. Längtar verkligen tills vi åker hem härifrån och vi kan träffas, men samtidigt kommer jag tycka att det är tråkigt när vi väl ska åka eftersom då är den här roliga veckan slut och det lär säkert dröja ett tag innan vi ses igen Sandra och jag. Men får passa på och njuta och ha roligt det sista dagarna medan jag är kvar här och vänta tills på söndag tills vi åker hem och jag kan träffa T.

Jag älskar och saknar dig T! ♥

Vill ha mer sommar & sol!

Det första dagarna när vi kom hit till Karlstad, så var vädret riktigt dåligt och det regnade en hel del. Men sen i början på den här veckan började vädret klarna upp lite mer och det slutade regna och blev lite soligare än tidigare. Men det har fortfarande inte varit något riktigt bad väder, vilket är jätte synd. Det ser tyvärr inte ut att bli något bad väder heller och det är verkligen jätte tråkigt, med tanke på att vi hade sett fram emot att bara få ligga på stranden och bada, sola och njuta lite av värmen och sommar solen. Men vi får väl se vad vädret tillåter oss att göra innan vi åker hem på söndag.

Igår hade vi jätte trevligt här hemma föresten, för Sandras mamma och låtsas pappa kom hem och stannade över natten här hemma i stället för i husvagnen där dom har hållt hus det resterande dagarna. Sandras mammas kusin eller något liknade och hennes man/sambo kom även hit och vi grillade lite kök och åt potatisgratäng och sallad. Vi skålade med smultron vin och hade det riktigt mysigt och trevligt tillsammans. Maten var helt underbart gott och det var vinet likaså!

Sandra, jag och Alva kollade på Wallander film inne i hennes rum på kvällen och mumsade godis och drack pepsi. Det var lika gott som vanligt och filmen var riktigt bra och spännande. Alva somnade strax efter och sov som en stock.

Kontaktade bokförlag.

I dag råkade jag stöta på ett seriöst bokförlag som sökte författare till genrerna biografi, relalitydeckare, sport, samhälle och historia. Det ville att man skulle kontakta dom och berätta lite mer om sig själv och sina ideér.

Jag chansade och skickade in en kort ansökan där jag berättade lite kort om mig själv och mina idéer till den här självbiografin och att jag var väldigt intresserad av ett sammarbete för att kunna ge ut min bok så fort den är klar. Nu sitter jag här på hel spänd och funderar på vilken vändning livet skulle kunna ta om det skulle hjälpa mig med den här biten. Jag ska inte tänka allt för långt förrän jag har fått svar, men jag hoppas och vill verkligen det här mer än allt annat i världen. Det skulle betyda så mycket för mig och verkligen vara en stor dröm som gick i uppfyllelse.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.