Mammasvardag

Hamnfestivalen.

Den här veckan har gått ganska snabbt, men samtidigt ganska segt när vädret har varit så dåligt hela tiden. Men i kväll kommer barnen Lucas och Madicken som Sandra brukar sitta barnvakt åt ibland. Vi ska passa dom ändå tills på söndag när vi åker hem härifrån Karlstad till Norrköping. Vi har bestämt lite planer för eftermiddagen / kvällen nu och det blir att vi ska fixa ordning oss lite nu innan barnen kommer och sedan ska vi gå och handla lite saker som behövs hem hit. Efter det ska vi göra oss klara för att åka i väg till Hamnfestivalen som är i kväll. Vet inte riktigt vad det innebär faktiskt, men det lär vi märka. Sandra sa något om uppträdanden och lite sådär, vi får väl se vad som sker när vi kommer dit. När vi kommer hem vid skaplig tid ska vi äta lite hemmagjord pizza innan det blir sängdags för oss alla.

Hoppas vi får tur med vädret nu bara!

Resan till Ullared bokad.
Du beställde följande resa/or:
3 plats/er  - I priset 250:-/ person ingår det kaffe/läsk/te & smörgås på nervägen. (Hållplats: Norrköping)
Resedatum: 2009-08-11
Resenamn: Ullared/Gekås

Nu är resan till Ullared bokad och vi åker den 11/8,
vi blir tre stycken som åker tillsammans härifrån Norrköping. Det är jag, Emma och Sonja som ska åka tillsammans härifrån och vi ska troligtvis möta upp en annan kompis till Emma där nere som heter Jennifer och sedan blir det att handla hela dagen lång. Det ska bli en massa nya kläder inför skolstarten för min del och en massa kläder till Alva som börjar dagis nu igen efter ledigheten i sommar. Ska även försöka handla lite härfärg, smycken, smink och lite annat som finns att handla där nere. Jag längtar verkligen!
Det är tufft att vara utan honom.
Det är verkligen tufft och tomt att vara utan T såhär pass länge. Jag saknar honom riktigt mycket och önskade verkligen att han kunde vara här med mig, men det är han inte tyvärr. Men samtidigt är det nog bra att vara utan varandra ibland och få lite egentid för att träffa vänner och ta vara på sina egna intressen. Men det känns ändå himla tomt utan honom och jag saknar honom riktigt mycket. Längtar verkligen tills vi åker hem härifrån och vi kan träffas, men samtidigt kommer jag tycka att det är tråkigt när vi väl ska åka eftersom då är den här roliga veckan slut och det lär säkert dröja ett tag innan vi ses igen Sandra och jag. Men får passa på och njuta och ha roligt det sista dagarna medan jag är kvar här och vänta tills på söndag tills vi åker hem och jag kan träffa T.

Jag älskar och saknar dig T! ♥