Det är tufft att vara utan honom.

Det är verkligen tufft och tomt att vara utan T såhär pass länge. Jag saknar honom riktigt mycket och önskade verkligen att han kunde vara här med mig, men det är han inte tyvärr. Men samtidigt är det nog bra att vara utan varandra ibland och få lite egentid för att träffa vänner och ta vara på sina egna intressen. Men det känns ändå himla tomt utan honom och jag saknar honom riktigt mycket. Längtar verkligen tills vi åker hem härifrån och vi kan träffas, men samtidigt kommer jag tycka att det är tråkigt när vi väl ska åka eftersom då är den här roliga veckan slut och det lär säkert dröja ett tag innan vi ses igen Sandra och jag. Men får passa på och njuta och ha roligt det sista dagarna medan jag är kvar här och vänta tills på söndag tills vi åker hem och jag kan träffa T.

Jag älskar och saknar dig T! ♥
#1 - Mich & Leon

Svar:

Dom jag köpte var inte alls dyra. Hittade dom för 89;- styck.. Men har man ett långt namn blir det ju en del.

Finns ju dyrare och lite billigare också...

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.