Hamnfestivalen.

Den här veckan har gått ganska snabbt, men samtidigt ganska segt när vädret har varit så dåligt hela tiden. Men i kväll kommer barnen Lucas och Madicken som Sandra brukar sitta barnvakt åt ibland. Vi ska passa dom ändå tills på söndag när vi åker hem härifrån Karlstad till Norrköping. Vi har bestämt lite planer för eftermiddagen / kvällen nu och det blir att vi ska fixa ordning oss lite nu innan barnen kommer och sedan ska vi gå och handla lite saker som behövs hem hit. Efter det ska vi göra oss klara för att åka i väg till Hamnfestivalen som är i kväll. Vet inte riktigt vad det innebär faktiskt, men det lär vi märka. Sandra sa något om uppträdanden och lite sådär, vi får väl se vad som sker när vi kommer dit. När vi kommer hem vid skaplig tid ska vi äta lite hemmagjord pizza innan det blir sängdags för oss alla.

Hoppas vi får tur med vädret nu bara!

#1 - 16 år och ska bli mamma!

Jao då borde det vara något fel i kodningen, exakt vad vet jag ju inte eftersom jag inte ser dina koder. Men skicka koderna till mig på elinzollet.blogg@hotmail.com så kan jag kolla och se om jag ser felet. :).

#2 - Emelie

Neurokan heter dom :)

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.