Kontaktade bokförlag.

I dag råkade jag stöta på ett seriöst bokförlag som sökte författare till genrerna biografi, relalitydeckare, sport, samhälle och historia. Det ville att man skulle kontakta dom och berätta lite mer om sig själv och sina ideér.

Jag chansade och skickade in en kort ansökan där jag berättade lite kort om mig själv och mina idéer till den här självbiografin och att jag var väldigt intresserad av ett sammarbete för att kunna ge ut min bok så fort den är klar. Nu sitter jag här på hel spänd och funderar på vilken vändning livet skulle kunna ta om det skulle hjälpa mig med den här biten. Jag ska inte tänka allt för långt förrän jag har fått svar, men jag hoppas och vill verkligen det här mer än allt annat i världen. Det skulle betyda så mycket för mig och verkligen vara en stor dröm som gick i uppfyllelse.
#1 - FRIDA HJÄRTA KEVIN

sv; Tack för din röst! :)

Allt bra? :D

#2 - Carro

Håller tummarna ! Lycka till <3

#3 - Ninis

Var hittade du den annonsen? Är själv lite småintresserad...

#4 - frida läs om mode shoppinfoch skönhetstips

å´å va kul hoppas du får skriva en bok :)

#5 - Therese

Jag började läsa din blogg för någon månad sen,

sedan dess har den hört till favoriterna!:D

Hoppas på dig och boken!:)

#6 - Lina

Gud så roligt. Jag håller tummarna ! LYCKA TILL !

Mvh Lina

#7 - jennifer

Hej!

Jag skriver på en bok inom en helt annan changer, medhjälp för människor som inte har det så lätt. Jag blev väldigt nyfiken på var du hittat detta förlag och vore väldigt tacksam om du ville dela med dig av namnet på förlaget och hur jag kan kontakta dem:) Hittade precis din blogg också, nu har jag en till att följa!:) kram jen

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsamans med min dotter Alva. Arbetar till vardags som lekvärd på Vildmarkshotellet, och påbörjar till hösten en utbildning till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.