Vill ha mer sommar & sol!

Det första dagarna när vi kom hit till Karlstad, så var vädret riktigt dåligt och det regnade en hel del. Men sen i början på den här veckan började vädret klarna upp lite mer och det slutade regna och blev lite soligare än tidigare. Men det har fortfarande inte varit något riktigt bad väder, vilket är jätte synd. Det ser tyvärr inte ut att bli något bad väder heller och det är verkligen jätte tråkigt, med tanke på att vi hade sett fram emot att bara få ligga på stranden och bada, sola och njuta lite av värmen och sommar solen. Men vi får väl se vad vädret tillåter oss att göra innan vi åker hem på söndag.

Igår hade vi jätte trevligt här hemma föresten, för Sandras mamma och låtsas pappa kom hem och stannade över natten här hemma i stället för i husvagnen där dom har hållt hus det resterande dagarna. Sandras mammas kusin eller något liknade och hennes man/sambo kom även hit och vi grillade lite kök och åt potatisgratäng och sallad. Vi skålade med smultron vin och hade det riktigt mysigt och trevligt tillsammans. Maten var helt underbart gott och det var vinet likaså!

Sandra, jag och Alva kollade på Wallander film inne i hennes rum på kvällen och mumsade godis och drack pepsi. Det var lika gott som vanligt och filmen var riktigt bra och spännande. Alva somnade strax efter och sov som en stock.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.