Mammasvardag

Ensam i deras lägenhet.
I dag är jag och Alva ensamma en stund hemma i deras lägenhet. De skulle på middag/kalas hemma hos Zannas mamma ett par timmar, så vi får klara oss själva en stund. Vi har tagit ett bad och fått på oss lite rena kläder och nu sitter Alva i soffan och tittar på Teletubbies film. Själv kollar jag in här en snabbis och skriver några rader. Funderar på vad vi ska hitta på tills dom kommer tillbaka. Kanske se en film? Eller gå ut en sväng på lekparken nedanför med Alva. Hmm... vi får se vad som händer. Vad gör ni läsare?

Ps. det kommer komma in en massa bilder vartefter.
Motala
Nu sitter jag här i Motala, hemma hos Zanna och hennes son Theo. Vi har varit på stranden hela förmiddagen i dag och har haft det jätte trevligt. Det var jätte varmt i vattnet och jag har bränt mig hela amarna,axlarna och ryggen trots att jag har smörjt in mig en massa. Alva njuter av värmen, solen och allt badande. Men hon har haft en massa solkräm och solhatt och allt, så hon har inte bränt sig som tur är utan bara blivit lite röd på ena armen. Nu har jag smörjt in henne ytterligare en gång och extra mycket där hon är röd redan. Solen är inte bara härlig, utan rent ut sagt farlig om man inte smörjer in sig som man i ska. Men vi har det jätte härligt här borta. Vad gör ni i sommar värmen?
Grillat, packat och varit ute i solen.
Har inte blivit mycket till bloggning i dag, men det beror på att jag har tvättat kläder hela dagen och packat ner allt i väskorna tills i morgon. I morgon åker vi till Motala, det ska bli så roligt och jag längtar redan massor. Har blivit en hel del att packa och jag vet inte hur jag ska få med mig allt på tåget riktigt, men det löser sig nog. Har en stor bag med alla mina och Alvas kläder, den är jätte tung. Sen ett stort blöjpaket med Libero blöjor och en platspåse med lite duschprylar, smink och hår prylar. Sen har vi en annan liten påse med lite festisar och annat gott i fall vi vill äta på vägen. Det tar bara drygt 2 timmar att åka, men dricka är i alla fall alltid bra att ha när värmen är som varmast.

Vi har även grillat och varit ute på trädgården en hel del i dag.
Vi grillade flintastek, chockladbananer och till det blev det potatis sallad och vanlig sallad. Riktigt gott! Barnen har även badat i poolen och så har vi har ätit glass och solat lite. Har även blivit en hel del film tittande, jag är helt besatt av filmen Eva & Adam helt plötsligt. Så fort ett avsnitt är slut så startar jag nästa direkt. Har så många gamla minnen ifrån tiden när vi var små, som jag påminns om när jag ser på det och det gör mig lycklig och glad. Har suttit i hela 9 timmar totalt och tittat, men började igår kväll/natt! 

Nu sover Alva i min famn så ska lägga ner henne i sängen. Sen ska jag kolla tvättmaskinen och se om den är klar så jag kan packa ner det sista innan jag startar filmen och går och lägger mig för natten. Vad har ni gjort i dag?

Om ni undrar så kanske min bloggning står stilla under veckan från och med i morgon, det beror på om jag får tillgång till dator hemma hos Zanna där borta. Men ärligt talat känns det viktigare att bara få tid och njuta av sommaren och slippa tänka på bloggning hela tiden. Så blir kanske en paus här ett tag.