Grillat, packat och varit ute i solen.

Har inte blivit mycket till bloggning i dag, men det beror på att jag har tvättat kläder hela dagen och packat ner allt i väskorna tills i morgon. I morgon åker vi till Motala, det ska bli så roligt och jag längtar redan massor. Har blivit en hel del att packa och jag vet inte hur jag ska få med mig allt på tåget riktigt, men det löser sig nog. Har en stor bag med alla mina och Alvas kläder, den är jätte tung. Sen ett stort blöjpaket med Libero blöjor och en platspåse med lite duschprylar, smink och hår prylar. Sen har vi en annan liten påse med lite festisar och annat gott i fall vi vill äta på vägen. Det tar bara drygt 2 timmar att åka, men dricka är i alla fall alltid bra att ha när värmen är som varmast.

Vi har även grillat och varit ute på trädgården en hel del i dag.
Vi grillade flintastek, chockladbananer och till det blev det potatis sallad och vanlig sallad. Riktigt gott! Barnen har även badat i poolen och så har vi har ätit glass och solat lite. Har även blivit en hel del film tittande, jag är helt besatt av filmen Eva & Adam helt plötsligt. Så fort ett avsnitt är slut så startar jag nästa direkt. Har så många gamla minnen ifrån tiden när vi var små, som jag påminns om när jag ser på det och det gör mig lycklig och glad. Har suttit i hela 9 timmar totalt och tittat, men började igår kväll/natt! 

Nu sover Alva i min famn så ska lägga ner henne i sängen. Sen ska jag kolla tvättmaskinen och se om den är klar så jag kan packa ner det sista innan jag startar filmen och går och lägger mig för natten. Vad har ni gjort i dag?

Om ni undrar så kanske min bloggning står stilla under veckan från och med i morgon, det beror på om jag får tillgång till dator hemma hos Zanna där borta. Men ärligt talat känns det viktigare att bara få tid och njuta av sommaren och slippa tänka på bloggning hela tiden. Så blir kanske en paus här ett tag.
#1 - Fruktbus - Ung Mamma Bland Våtservetter, Tvåårstrots & Graviditetshormoner!T

Vi bor i Norrköping, men sen 1 april hyr min pojkvän och pappan till mina barn ett rum hos mammai sthlm, Så nu under mitt sommarlov (läser till mentalskötare på komvux) är vi också uppe hos mamma för att få umgås med dem och pojkvännen/pappa! =)

#2 - Sarah

jo det är ett spjälskydd i sängen, men hon har benet hängandes över det. hon hade ett med nalle puh innan som var bredare, men det gick sönder så nu har hon ett som är lite smalare men brett nog, men som sat, hon har benet hängandes över det...haha

#3 - Emma

Ja, klart vi kan ses när du har kommit hem =)

#4 - ida

Sv: Tyvärr är jag för tillfället inte aktiv i Socialdemokraterna, bara väääldigt intresserad. Men jag ska bli mer aktiv efter sommaren :) Bra att du också är de. :)

#5 - Emma Damm DrawingsKikar in och säger hej :-) Är allt bra med dig en solig och fin dag som denna? Ha det bäst!

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.