Motala

Nu sitter jag här i Motala, hemma hos Zanna och hennes son Theo. Vi har varit på stranden hela förmiddagen i dag och har haft det jätte trevligt. Det var jätte varmt i vattnet och jag har bränt mig hela amarna,axlarna och ryggen trots att jag har smörjt in mig en massa. Alva njuter av värmen, solen och allt badande. Men hon har haft en massa solkräm och solhatt och allt, så hon har inte bränt sig som tur är utan bara blivit lite röd på ena armen. Nu har jag smörjt in henne ytterligare en gång och extra mycket där hon är röd redan. Solen är inte bara härlig, utan rent ut sagt farlig om man inte smörjer in sig som man i ska. Men vi har det jätte härligt här borta. Vad gör ni i sommar värmen?
#1 - Mia

du undrade hur vi fått så många röster... du kan fråga Hanna hur hon fått sina röster ;)

Mia och Mirna

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.