Mammasvardag

På stan med brorsan Erik

Nu sitter jag på bibblioteket med min bror Erik och lilla Alva, som ligger sött och sover i barnvagnen. Vi skulle kolla lite viktiga saker på datorn en snabbis och ska strax in till Hageby centrum och titta lite. Det är en massa roliga aktiviteter där för barnen i fall dom klär ut sig till prinsessor. Bion tillsammans med Emma igår kväll var riktigt bra måste jag säga. Jag rekommenderar starkt för alla tjejer att se den, det är främst en tjejf film faktiskt. Men nu måste vi gå tyvärr. Vi hörs!

En shopaholics bekännelser
I kväll ska jag se En shopaholics bekännelser på bio tillsammans med Emma. Just nu sitter jag på bibban och skriver en snabbis och Emma dyker nog upp viken sekund som helst om hon inte redan står där utanför och väntar på mig förstås. Jag hoppas filmen är bra! Jag lovar att berätta mer vad den handlar om och vad jag tyckte om den när jag har sett den. Men nu måste jag tyvärr gå eftersom filmen och allt börjar snart. Hoppas ni andra har en trevlig kväll!

Tack snälla faster Nina som passar Alva i kväll, medan jag är på bio. Super snällt av dig!
Tittar in en snabbis
Tittar in här en snabbis och ser att det inte alls är många som kommenterat. Inga som saknar mina inlägg?
Andledningen till att jag har en bloggpaus ett par dagar är att jag ska sluta vara så beroende av att blogga hela tiden och försöka ge all min tid, uppmärksamhet och ork till Alva i första hand. Men lugn i stormen, jag slutar inte blogga! Jag kommer tillbaka snart med nya krafter. En frågestund kanske sitter fint?

Öppnar en ny frågestund nu och svarar när jag kommer tillbaka! Fråga på!