På stan med brorsan Erik

Nu sitter jag på bibblioteket med min bror Erik och lilla Alva, som ligger sött och sover i barnvagnen. Vi skulle kolla lite viktiga saker på datorn en snabbis och ska strax in till Hageby centrum och titta lite. Det är en massa roliga aktiviteter där för barnen i fall dom klär ut sig till prinsessor. Bion tillsammans med Emma igår kväll var riktigt bra måste jag säga. Jag rekommenderar starkt för alla tjejer att se den, det är främst en tjejf film faktiskt. Men nu måste vi gå tyvärr. Vi hörs!

En shopaholics bekännelser

I kväll ska jag se En shopaholics bekännelser på bio tillsammans med Emma. Just nu sitter jag på bibban och skriver en snabbis och Emma dyker nog upp viken sekund som helst om hon inte redan står där utanför och väntar på mig förstås. Jag hoppas filmen är bra! Jag lovar att berätta mer vad den handlar om och vad jag tyckte om den när jag har sett den. Men nu måste jag tyvärr gå eftersom filmen och allt börjar snart. Hoppas ni andra har en trevlig kväll!

Tack snälla faster Nina som passar Alva i kväll, medan jag är på bio. Super snällt av dig!

Tittar in en snabbis

Tittar in här en snabbis och ser att det inte alls är många som kommenterat. Inga som saknar mina inlägg?
Andledningen till att jag har en bloggpaus ett par dagar är att jag ska sluta vara så beroende av att blogga hela tiden och försöka ge all min tid, uppmärksamhet och ork till Alva i första hand. Men lugn i stormen, jag slutar inte blogga! Jag kommer tillbaka snart med nya krafter. En frågestund kanske sitter fint?

Öppnar en ny frågestund nu och svarar när jag kommer tillbaka! Fråga på!

Barnkalaslandet.se


Har hittat en ny favoritsida där de billigt och enkelt säljer olika kalaspaket. Där finns teman som passar för alla barnkalas och frakten är bara 19 kr. Klicka in på barnkalaslandet.se och se vad som passar ert kalas bäst! Kolla även in deras tävling där du har chansen att vinna ett valfritt kalaspaket!!Kalaslandet har kalaspaket i olika teman för roliga dukningar på barnkalas.

Handlar enkelt och bara så mycket du behöver till 19kr i fraktkostnad.
Var med och tävla du också! Till Tävlingen

Bloggpaus

Vill också tala om att jag av olika andledningar kommer ta en bloggpaus ett tag framöver, men jag kommer strax tillbaka med ny energi och nya krafter. Jag kommer sakna er alla jätte mycket och hoppas ni kommer fortsätta följa min blogg när jag är tillbaka! Kanske kan ni passa på att läsa igenom alla inlägg sen tidigare och skicka in en massa fina kommentarer som jag kan läsa och njuta av när jag kommer tillbax?

Jag kan däremot tala om att jag i dag ska på möte på Frivilligcentralen och förmodligen få mitt första uppdrag! Jag väntar med spänning på att få se vad jag blir tilldelad för uppdrag. Jag hoppas det blir något intressant och lärorikt! Mötet är klockan 11:00, så jag sitter just nu inne på bibblioteket i Norrköping och lånar en dator medan Alva ligger och sover sött i barnvagnen brevid. Nu ska jag kolla lite viktigare ärenden på datorn innan jag måste gå vidare till mötet. Vi ses!
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.