På stan med brorsan Erik

Nu sitter jag på bibblioteket med min bror Erik och lilla Alva, som ligger sött och sover i barnvagnen. Vi skulle kolla lite viktiga saker på datorn en snabbis och ska strax in till Hageby centrum och titta lite. Det är en massa roliga aktiviteter där för barnen i fall dom klär ut sig till prinsessor. Bion tillsammans med Emma igår kväll var riktigt bra måste jag säga. Jag rekommenderar starkt för alla tjejer att se den, det är främst en tjejf film faktiskt. Men nu måste vi gå tyvärr. Vi hörs!

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.