Barnkalaslandet.se


Har hittat en ny favoritsida där de billigt och enkelt säljer olika kalaspaket. Där finns teman som passar för alla barnkalas och frakten är bara 19 kr. Klicka in på barnkalaslandet.se och se vad som passar ert kalas bäst! Kolla även in deras tävling där du har chansen att vinna ett valfritt kalaspaket!!Kalaslandet har kalaspaket i olika teman för roliga dukningar på barnkalas.

Handlar enkelt och bara så mycket du behöver till 19kr i fraktkostnad.
Var med och tävla du också! Till Tävlingen

#1 - sofie

vad rolig sida, den verkar ju kalasbra för dem som har barn :D

#2 - J O S E F I N E

-

Hej!

Vill du vinna en bloggdesign kanske? Isåfall så har du chansen och vinna en design som du bestämmer helt själv hur den ska se ut, vissa förutsättningar finns det självklart.LÄS MER PÅ: http://pinkspot.blogg.se/bloggdesign/2009/march/tavling.html#commentHa det bra!


-

#3 - Carro&Nellie&Liam

Kul ... där ska ja beställa ifrån sen ! tack för tipset =) hoppas allt e bra med er !! kraam

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.