Bloggpaus

Vill också tala om att jag av olika andledningar kommer ta en bloggpaus ett tag framöver, men jag kommer strax tillbaka med ny energi och nya krafter. Jag kommer sakna er alla jätte mycket och hoppas ni kommer fortsätta följa min blogg när jag är tillbaka! Kanske kan ni passa på att läsa igenom alla inlägg sen tidigare och skicka in en massa fina kommentarer som jag kan läsa och njuta av när jag kommer tillbax?

Jag kan däremot tala om att jag i dag ska på möte på Frivilligcentralen och förmodligen få mitt första uppdrag! Jag väntar med spänning på att få se vad jag blir tilldelad för uppdrag. Jag hoppas det blir något intressant och lärorikt! Mötet är klockan 11:00, så jag sitter just nu inne på bibblioteket i Norrköping och lånar en dator medan Alva ligger och sover sött i barnvagnen brevid. Nu ska jag kolla lite viktigare ärenden på datorn innan jag måste gå vidare till mötet. Vi ses!
#1 - emma

svar; ja det är klart att jag fortfarande kan gå på bio på torsdag. visst det kan vi göra.

#2 - Josefine

Kommer sakna dina inlägg!

Ha det gott så länge, kram på dig! =)

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.