En shopaholics bekännelser

I kväll ska jag se En shopaholics bekännelser på bio tillsammans med Emma. Just nu sitter jag på bibban och skriver en snabbis och Emma dyker nog upp viken sekund som helst om hon inte redan står där utanför och väntar på mig förstås. Jag hoppas filmen är bra! Jag lovar att berätta mer vad den handlar om och vad jag tyckte om den när jag har sett den. Men nu måste jag tyvärr gå eftersom filmen och allt börjar snart. Hoppas ni andra har en trevlig kväll!

Tack snälla faster Nina som passar Alva i kväll, medan jag är på bio. Super snällt av dig!
#1 - Nina

Det var så roligt att passa Alva. Jag gör det gärna fler gånger! Kolla in min bilddagbok på http://mittlivsomcatty.bilddagboken.se när du har tid!

#2 - Fia

Hej! Nu har jag en ny tävling på min blogg där du kanvinna två presentkort á 300:-! Välkommen in och tävla, det är jättelätt!

http://www.metrobloggen.se/FiaOfSweden

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.