På stan med brorsan Erik

Nu sitter jag på bibblioteket med min bror Erik och lilla Alva, som ligger sött och sover i barnvagnen. Vi skulle kolla lite viktiga saker på datorn en snabbis och ska strax in till Hageby centrum och titta lite. Det är en massa roliga aktiviteter där för barnen i fall dom klär ut sig till prinsessor. Bion tillsammans med Emma igår kväll var riktigt bra måste jag säga. Jag rekommenderar starkt för alla tjejer att se den, det är främst en tjejf film faktiskt. Men nu måste vi gå tyvärr. Vi hörs!

#1 - MamiiJ, Ensamstående mamma till två!

vilken söt liten alva du har =)

#2 - Nina

Jag vill se den! Jag kan rekommendera en annan film: Australia...jättevacker film!

#3 - Jenny

Vilken söt liten tjej du har :) Hoppas ni har en fin dag!

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.