Tittar in en snabbis

Tittar in här en snabbis och ser att det inte alls är många som kommenterat. Inga som saknar mina inlägg?
Andledningen till att jag har en bloggpaus ett par dagar är att jag ska sluta vara så beroende av att blogga hela tiden och försöka ge all min tid, uppmärksamhet och ork till Alva i första hand. Men lugn i stormen, jag slutar inte blogga! Jag kommer tillbaka snart med nya krafter. En frågestund kanske sitter fint?

Öppnar en ny frågestund nu och svarar när jag kommer tillbaka! Fråga på!
#1 - Emma

Jag saknar dina inlägg. Älskar att läsa din blogg!

#2 - Fröken Nyfiken.

Vad vill du jobba med i framtiden?Är du bisexuell?Om du fick möjlighet att göra en skönhetsoperation sk du göra det då?Är du lycklig?#3 - Evelina/glitter

Har det gått bra med din viktnedgång och ändrade kostvanor?

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.