Frågor & Svar - Del 15

Jag chattade med en ny vän till mig på msn tidigare i dag, han ställde en hel del kluriga frågor som var lite svåra att svara på och som man fick fundera lite över. Tänkte jag kunde dela med mig av några av dessa frågor så ni kanske får en liten ny bild eller en större bild av mig, än ni redan har i dag.


Hur bra är du på en skala från ett till tio på att verkligen lyssna på vad folk säger till dig när de står öga för öga?

Det vet jag inte beror väl på situationen, men jag är oftast ganska bra på att lyssna så kanske en 7:a - 8:a. Men ibland kan det vara så att man missförstår varandra och den andre personen upplever att jag inte lyssnar eller tvärtom. Sedan kan det komma tillfällen då flera människor pratar samtidigt och alla vill bli hörda och då blir det kanske svårt.


Kan du föra ett vuxet resonemang rent generellt om man tar upp något med dig?
Ja, det tycker ja. Det beror väl helt och hållet på vad det handlar om och vem man pratar med.


Hur bra är du på att ta konstruktiv kritik?

De är olika beroende på vad det handlar om, men ibland är jag riktigt dålig och försöker förklara bort saken. Men ibland är det tvärtom och jag blir glad av att få konstruktiv kritik eftersom det kanske hjälper mig på vägen.

Snarkar du när du sover? Hur ligger du helst när du ska sova skönast?
Nej, jag snarkar inte. Har faktiskt fått höra ifrån ett flertal vänner att jag är väldigt tystlåten när jag sover. Jag brukar sova i fosterställning med handen under kudden oftast, men det kan variera lite ibland.

Vad har du för musik smak?
Jag har en väldigt varierad musik smak och lyssnar på det mesta i musik väg. Men brukar dock inte lyssna på klassisk musik, som inte tilltalar mig.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.