Orden bara väller ut

Nu medan jag har varit borta ifrån internet en period, har jag hunnit skriva en hel del på min bok. Känns som orden bara väller ut hela tiden och jag har faktiskt börja komma någonstans med min bok. Jag har redan skrivit 11 kapitel, men ingen av dom är riktigt klara till 100%, eftersom jag hela tiden fyller ut dom med nya små meningar eller byter ut. Men det känns ändå jätte skönt och framförallt roligt att det här arbetet med min bok trots allt kanske blir av.

Jag har redan fått en tillfrågan av ett bokförlag där dom eventuellt är intresserade av att ge ut min bok. Därför känns det som jag har ännu mer press på mig själv att boken ska bli så bra som möjligt. Jag nästan stressar mig själv lite eftersom jag så gärna vill ge ut boken redan nu, men dom gav lite tips som jag själv var medveten om redan innan och det är att jag måste slappna av och låta boken ta den tid den behöver, annars blir den aldrig riktigt så bra som jag vill.

Men jag ska fortsätta skriva och kolla runt lite på internet, kanske hittar jag några bra sidor för fler tips. Har ni några tips?


Smakprov ur min bok;

Jag började känna mig lycklig och bekräftad, vilket jag inte känt på väldigt länge. När jag pratade med honom kände jag att jag verkligen kunde vara mig själv fullt ut, utan att dölja något eller låtsas vara någon jag inte var. Jag insåg redan här till en början att den här killen, som jag pratat med i telefonen skulle komma och ha stor betydelse i mitt liv. Dagen som vi skulle träffas på kom och vi hade bestämt träff nere i resecentrum, jag var mycket nervös och spänd inför mötet.  Jag visste inte hur han såg ut eller vad jag skulle förvänta mig, han där emot visste hur jag såg ut eftersom han sett bild på mig på Internet sidan där vi först fått kontakt. Jag hade sminkat och fixat ordning mig lite, så där stod jag med mina solglasögon och försökte se självsäker ut.Ps. Boken kommer börja strax innan jag träffade Alvas pappa, det här är en bit ifrån vårt första möte.
 

#1 - carola

åh så spännande...Har varit in här hos dig förr..Hoppas allt är bra och att ni får en bra helg..

kram

#2 - Evelina/glitter

Hmm.. Man "ska" väl inte skicka in en helt färdig bok? Ska man inte skriva ett förslag först? Sen hjälper dom till att "bygga ut" boken? .. Det kanske är olika

#3 - En tjej med behov av hjälp

hej jag skulle behöva råd av dig som ung mamma. skulle bli glad om du lämna ett spår i min blogg om tips. kram

#4 - Anna

Åh så spännande denna bok verkar vara :)

Det är nästan så att man längtar tills den är klar.

Lycka till! :)

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.