Mammasvardag

Förväntansfull inför mycket.

Hela den här dagen har varit riktigt bra, det har hänt många nya saker som jag är förväntansfulll inför och jag längtar verkligen efter dom alla. Det tråkigaste är bara att jag inte har någon vidare lust att dela med mig av dom sakerna till er läsare riktigt än - men det lär dyka upp på bloggen inom kort.

Nu ska jag fortsätta vara glad och krypa ner i ett varmt bad innan det blir läggdags och dags för lite läsning i min bok innan jag somnar för natten. Idrottskläderna är redan packade och klara likaså väskan med alla böcker osv. inför skolan i morgon. Jag är dessutom helt taggad inför morgon dagen i skolan med idrott och därefter blir det Datakunskap. Föresten får jag inte glömma att det är utvecklingsamtal för Alva på dagis på onsdag efter skolan, höll nyss på att glömma det. Nej, nu åter till det varma badet som väntar. Hoppas ni läsare har haft en lika trevlig måndag som jag har haft i dag. Ta hand om er nu!

Matematik

Jag lämnade Alva på dagis vid 09:00 tiden i morse, gick tillsammans med mamma och min lillebror Kalle som även han skulle in på dagis. Efter vi hade lämnat barnen gick vi ner emot banken och tog ut lite pengar och inhandlade lite sköljmedlel och tvättmedlel (det tog slut igår när jag varit i tvättstugan hela dagen) som mamma behövde eftersom hon skulle in dit senare. Vi fortsatte hemåt därefter och jag torkade av köksbordet.

Plockade fram mitt college block, häftet med alla räkneuppgifter, pennor, suddigummin, linjal samt en miniräknare samt lite andra papper som behövde fyllas i och min kalender. Jag slog mig ner på en stol och började fylla i alla papper och anteckna lite i kalendern innan mamma gick ut emot bussen.

Det blev knäpp tyst i lägenheten, jag kunde inte koncentrera mig när det var så tyst. Beslöt mig för att starta radion med lite lugn musik i bakgrunden samtidigt som jag pluggade med alla matematik uppgifter. Efter några timmars arbetade var jag klar med hela häftet och nu har jag för en stund sedan rättat allt med facit. Det var några slarvfel, men annars var allting rätt. Känns skönt att vara klar med hela häftet och komma tillbaka till min matematik lärare i skolan på torsdag och säga att jag behöver nya papper för att kunna arbeta hemma.

Jag ska strax gå ner och hämta Alva på dagis, hoppas hon har haft roligt där borta medan jag har pluggat här hemma hela dagen. Hon brukar ha det roligt där borta, så det har hon troligvis haft i dag också. Oftast brukar hon knappt vill följa med mig hem utan alla dagis kompisarna och alla leksakerna där borta med sig. Men så blir det när man trivs på dagis och det är bara jag tacksam över som mamma. För det viktigaste för mig är ju att Alva trivs på dagis och har det bra där borta medan jag studerar.

VINN KROPP & SJÄL PAKET!

 


Nu kör jag igång ytterligare en ny tävling tillsammans med Market2Member där du kan ni vinna ett underbart Kropp&Själ paket (värde 495 kr)!

Om du för övrigt tänkt julshoppa något på nätet i år kan du spara massor med pengar genom Market2Member. Allt du behöver göra är att besöka deras sida innan du går vidare till en butik så får du pengar tillbaka på ditt köp. Helt enkelt gratispengar när du shoppar hos t.ex ellos, Apple Store, Nelly, Beauty Planet, Bokus, CDON och hundratals andra kända butiker!

Kropp&Själ upplevelsen kommer från Live it - den perfekta julklappen där mottagaren får välja mellan flera hundra upplevelser i hela landet. Själv gillar jag deras Kropp&Själ box bäst, för vem älskar väl inte en skön behandling, make-up styling eller en spadag?

För att vara med och tävla: - Skriv som kommentar vad du helst skulle vilja ha i julklapp från Liveit.se
Bli gratis medlem: på Market2Member om du inte redan är det (du måste kunna uppge ditt användarnamn)


Tipsa gärna om tävlingen i er blogg så fler hittar hit - ju fler som blir medlemmar på min värvningslänk dessto större chans har NI att vinna priset!


GLÖM INTE HELLER DET GAMLA TÄVLINGARNA
- Valfri tidnings prenumeration
Presentkort till ett värde av 500 kr på Yves Rocher