Förväntansfull inför mycket.

Hela den här dagen har varit riktigt bra, det har hänt många nya saker som jag är förväntansfulll inför och jag längtar verkligen efter dom alla. Det tråkigaste är bara att jag inte har någon vidare lust att dela med mig av dom sakerna till er läsare riktigt än - men det lär dyka upp på bloggen inom kort.

Nu ska jag fortsätta vara glad och krypa ner i ett varmt bad innan det blir läggdags och dags för lite läsning i min bok innan jag somnar för natten. Idrottskläderna är redan packade och klara likaså väskan med alla böcker osv. inför skolan i morgon. Jag är dessutom helt taggad inför morgon dagen i skolan med idrott och därefter blir det Datakunskap. Föresten får jag inte glömma att det är utvecklingsamtal för Alva på dagis på onsdag efter skolan, höll nyss på att glömma det. Nej, nu åter till det varma badet som väntar. Hoppas ni läsare har haft en lika trevlig måndag som jag har haft i dag. Ta hand om er nu!

Postat av: Sandra

Va kul att du haft en bra dag :)

2009-11-30 @ 22:40:38 / http://inmyworld.webblogg.se/
Postat av: Emma

Tack

2009-12-01 @ 17:55:49 / http://kaarleksbarnet.blogg.se/
Postat av: Carro

Vi har juh vaccinerat oss idag så imorgon vet jag juh inte om vi ligger i feber o så. Kan du inte skicka ditt mobilnr ? Lite lättare å bestämma då :) Kram

2009-12-01 @ 19:15:30 / http://www.kroonlundin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: