Matematik

Jag lämnade Alva på dagis vid 09:00 tiden i morse, gick tillsammans med mamma och min lillebror Kalle som även han skulle in på dagis. Efter vi hade lämnat barnen gick vi ner emot banken och tog ut lite pengar och inhandlade lite sköljmedlel och tvättmedlel (det tog slut igår när jag varit i tvättstugan hela dagen) som mamma behövde eftersom hon skulle in dit senare. Vi fortsatte hemåt därefter och jag torkade av köksbordet.

Plockade fram mitt college block, häftet med alla räkneuppgifter, pennor, suddigummin, linjal samt en miniräknare samt lite andra papper som behövde fyllas i och min kalender. Jag slog mig ner på en stol och började fylla i alla papper och anteckna lite i kalendern innan mamma gick ut emot bussen.

Det blev knäpp tyst i lägenheten, jag kunde inte koncentrera mig när det var så tyst. Beslöt mig för att starta radion med lite lugn musik i bakgrunden samtidigt som jag pluggade med alla matematik uppgifter. Efter några timmars arbetade var jag klar med hela häftet och nu har jag för en stund sedan rättat allt med facit. Det var några slarvfel, men annars var allting rätt. Känns skönt att vara klar med hela häftet och komma tillbaka till min matematik lärare i skolan på torsdag och säga att jag behöver nya papper för att kunna arbeta hemma.

Jag ska strax gå ner och hämta Alva på dagis, hoppas hon har haft roligt där borta medan jag har pluggat här hemma hela dagen. Hon brukar ha det roligt där borta, så det har hon troligvis haft i dag också. Oftast brukar hon knappt vill följa med mig hem utan alla dagis kompisarna och alla leksakerna där borta med sig. Men så blir det när man trivs på dagis och det är bara jag tacksam över som mamma. För det viktigaste för mig är ju att Alva trivs på dagis och har det bra där borta medan jag studerar.

#1 - Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

jag gick faktiskt ut gymnasiet med IG i matte c..men inget jag haft ont av så här efteråt i alla fall, skönt det =)

#2 - Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

den skulle jag säkert inte klara av idag, är ju tio år sen, haha =)

#3 - JULIA

är man van vid fart och fläkt så är det inte så konstigt :D fast egentligen borde man kunna koncentrera sig bättre:P

#4 - Carro

Det vore jätte kul men helgerna är väldigt hektiska för våran del, finns det någon dag du slutar tidigt eller börjar sent ? Kanske någon studiedag eller nått sånt ? Vi har nämligen oxå kalas vi ska på i helgen ! Kram

#5 - Natalie - It's all about attityd

vilken söt liten blogg du har :)

sköt om dig, puss!

#6 - elin

Dom blev asgoda! :) Aw synd att den är pajj :/ du får baka massor sen när den funkar igen! :)Tack! :D Första gången jag blev nöjd med den. Jo visst är det så... Känns som dom inte lägger ner lika mycket pengar påt längre... Tycker jag du ska göra hon kommer nog också tycka den är asbra (Y) :)

_______________

Penslarna kommer från eleven.se och kostade 350kr tror jag, nåt på 300 i alla fall. Sjukt mycket billigare än i affären och de var gjorda av mordhår tror jag vilket är bra kvalitet! :)

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.