Städat och tvättat kläder.

I dag har jag sysselsatt dagen med att städa rummet. Har bland annat tvättat fönstret vilket Alva tyckte var riktigt roligt eftersom hon kunde passa på att busa lite med mig under tiden. Hon stoppade nämligen ner händerna och alla möjliga små koppar (leksaks koppar) ner i vattnet och skvätte ner hela golvet - hon är allt busig mitt lilla bustroll! Men tillslut blev fönstret klart i alla fall och jag hade planerat att stryka gardinerna och få upp dom i fönstret. Men det fanns det inte tid till eftersom klockan redan hade tickat i väg alldeles för fort och det var dags för lite mat innan tvätt tiden började inne i tvättstugan.

Jag får försöka få tid över i morgon till att stryka gardinerna, för nu är faktiskt fönstret rent och då ser det lite konstigt ut utan gardiner kanske (?) Hur som helst blev jag klar med alll min tvätt efter X antal timmar i tvättstugan och med ett bustroll som tycker om att släcka/tända lampan hela tiden så man inte ser.

I morgon har jag studiedag ifrån skolan, så jag kommer vara hemma. Jag har planerat dagen med att försöka plugga lite matematik här hemma ett par timmar, eftersom Alva kommer vara på dagis. Det är ju bra att utnyttja dom tillfällena när man har lite barnledigt, så slipper jag plugga när hon är här hemma med mig sen utan då kan vi i stället hitta på lite bus & stoj. Funderar på att eventuellt ta en snabbis ner till Rusta i morgon om jag hinner med, får se om jag hämtar Alva innan eller efter jag åker dit i sådana fall. Behöver nämligen faktiskt kolla hennes barnvagn som har varit lite konstigt den senaste tiden inne på Babyproffsen som ligger i närheten så kanske ska passa på om jag ändå åker bort dit. Vad ska ni sysselsätta dagen med i morgon?

Föresten har jag bestämt att vi ska åka till badhuset någon dag snart. Men frågan är bara när och tillsammans med vem eftersom mamma & dom är lite halv krassliga här hemma. Kanske någon som vill hänga med? 
#1 - Emma

Du får väl fråga om någon vill följa med.

#2 - Carro

Vilken dag ska ni åka ? Vågar jag visa mej i badkläder !? :) Vill gärna följa med och göra er sällskap och leka, men måste hitta barnvakt åt Liam först isåfall !?

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.