Vinn en prenumeration på valfri tidning, värde 450kr!Skulle du själv eller någon du tänkt ge en julklapp vilja ha en tidningsprenumeration?
Var då med och tävla hos mig om en valfri prenumeration från Tidningskungen!
Om jag själv skulle vinna tävlingen skulle jag välja VeckoRevyn eller HÄNT BILD.

Tidningskungen.se finns över 1300 erbjudanden på både svenska och utländska tidningar. Du får alltid de bästa erbjudandena och dessutom avslutas din prenumeration när du fått det antal nummer du beställt. Så inga krångliga bindningstider att tänka på heller.


För att vara med och tävla:


- Skriv som kommentar vilken tidning du skulle välja från Tidningskungen
- Bli gratis medlem på Market2Member om du inte redan är det (om du vinner måste du kunna uppge ditt användarnamn)
- Tipsa minst 3 vänner eller skriv ett inlägg om tävlingen på din blogg. (använd gärna bilden)

Jag är själv medlem på Market2Member och kan verkligen rekommendera det om du brukar handla på nätet!
Du sparar massor av pengar eftersom du får tillbaka en del av köpesumman på ALLT i butiker som Lindex, Nelly, Goyada, Gina Tricot, Ginza, Beauty Planet och Svenska Spel m.m. Snart är 500 butiker med i nätverket, så skapa dig ett konto och tjäna massa pengar på att vara medlem!

#1 - © ANNAPANNA » Foto, Design & Tävlingar! ♥

Jag är med här med!

akolan90@hotmail.comjag vill vinna veckorevyn eller hänt bild :)

#2 - Christina

Jag vill vara med och tävla:

Vill vinna VeckoRevyn.Mitt användarnamn: stina38_@hotmail.com

#3 - myrin ♥

jag är redan medlem och skulle jättegärna vilja vinna Frida! :)

länkat här: http://myrinstavlingsblogg.blogg.se/2009/december/vinn-en-tidningsprenumeration.html

Kram!

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.