VINN KROPP & SJÄL PAKET!

 


Nu kör jag igång ytterligare en ny tävling tillsammans med Market2Member där du kan ni vinna ett underbart Kropp&Själ paket (värde 495 kr)!

Om du för övrigt tänkt julshoppa något på nätet i år kan du spara massor med pengar genom Market2Member. Allt du behöver göra är att besöka deras sida innan du går vidare till en butik så får du pengar tillbaka på ditt köp. Helt enkelt gratispengar när du shoppar hos t.ex ellos, Apple Store, Nelly, Beauty Planet, Bokus, CDON och hundratals andra kända butiker!

Kropp&Själ upplevelsen kommer från Live it - den perfekta julklappen där mottagaren får välja mellan flera hundra upplevelser i hela landet. Själv gillar jag deras Kropp&Själ box bäst, för vem älskar väl inte en skön behandling, make-up styling eller en spadag?

För att vara med och tävla: - Skriv som kommentar vad du helst skulle vilja ha i julklapp från Liveit.se
Bli gratis medlem: på Market2Member om du inte redan är det (du måste kunna uppge ditt användarnamn)


Tipsa gärna om tävlingen i er blogg så fler hittar hit - ju fler som blir medlemmar på min värvningslänk dessto större chans har NI att vinna priset!


GLÖM INTE HELLER DET GAMLA TÄVLINGARNA
- Valfri tidnings prenumeration
Presentkort till ett värde av 500 kr på Yves Rocher
#1 - carrolina

sv; okej låter bra det :)

Min dag började bra med sovmorgon, men nu sitter jag själv i skolan, pluggar matte jag med haha. Inte speciellt kul men måste göras massa innan vi åker till ullared imorgon med klassen :D

#2 - Petra

Ja absolut, mycket bättre.

#3 - Anonym

Har Alva tagit influensa vaccinet?

#4 - Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

åh vad ärligt, då har jag mycket fin läsning framför mig alltså =)

#5 - Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

allt väl med dig?

kram

#6 - carrolina

sv; ja precis. Jag menar shoppingstället när jag säger ullared haha. Självklart ska jag vara med och tävla :D

#7 - carrolina

JAg är redan med och tävlar om kuben :D:D

#8 - Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

fint med mig med, myser med julmusik katterna och te =)

#9 - Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

aha, matte va aldrig min starka sida, inte på gymnasiet iaf.hoppas ni får en mysig eftermiddag nu då =)

#10 - Anonym

http://mariapettersson.blogg.se/2009/november/stor-goodiebagtavling-d.html#commentva jätte gärna med och tävla om en goodiebag värde hela 7000;D

#11 - JENNIE - HUMORBLOGGEN

Det jag helst skulle vilja ha är en chokladprovning för två, choklad är min passion! ;)Jag är redan medlem: jenniesplace@live.seNu håller jag mina tummar!

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.