Mammasvardag

FÖDELSEDAGS FIRANDE!

I dag har vi firat min och Alvas födelsedag, det har blivit en full dag med förberedelser med att städa ordning innan alla gäster kom hit, dukat fram med tårta, kakor och allt annat gott som bjöds. Det har varit stressigt men roligt att alla gäster kom hit för att fira min kommande 18 årsdag som äger rum på måndag 2/11 och Alvas 2 årsdag som var för några veckor sedan den 19/10.

MINA FÖDELSEDAGSPRESENTER:
Pengar, presentkort på Cubus & H&M, ljusstake som hängs på väggen samt två ljus + hängare,  en hög med böcker med författare som Liza Marklund och Mari Jungstedt, en tavla, The Sims spe första verisionen Hot Date samt Superstar,fotoalbum, limstift, anteckningsbok och tidskrifsamlare.

ALVAS FÖDELSEDAGSPRESENTER:
Pulka (grön), Barbie pussel, Teletubbies figur (gosedjur), Barbie som Öprinsessan (film), pengar, vinter mössa, hund (gosedjur) samt en låda med lite olika barnleksaker, dockor mfl.

Present av mina föräldrar kommer senare, jag är väldigt nyfiken må ni tro!
Föresten bilder dyker upp inom kort, många bilder utlovas.

PLOCKA FRAM CD-SKIVORNA?I dag har jag tvättat kläder och städat hela dagen,
jag är fortfarande inte klar i tvättstugan riktigt än utan den sista tvätten torkar fortfarande, så ska alldeles strax in och hämta den. Har sorterat lite papper, städat bort lite saker ifrån golvet och rensat alla hyllor.

Dessutom kom jag på mig alldeles nyss med att starta en CD-skiva med Smurf Hits 3! Jag som inte lyssnat på mina skivor på flera år, utan alltid lyssnat via dator, tv eller mp3 osv. det senaste åren. Men kanske borde jag plocka fram mina CD-skivor och börja använda de lite mer, upptäckte nämligen att småbarnen uppskattade musiken väldigt mycket. Det är faktiskt lite synd att alla CD-skivor ska ligga och samla en massa damm, när det faktiskt finns små barn här hemma som uppskattar dom fortfarande, eller vad tycker ni?

Nu ska jag alldeles strax hämta det sista inne i tvättstugan, skriva lite i kalendern och fortsätta planera den kommande veckan samt plocka ordning ytterligare lite mer saker som ligger i rummet här hemma.. 
 

 

BARNSEMESTER.SE

                                           

 Barnsemester.se är en gratissite, en riktig guldgruva för oss alla föräldrar med barn mellan 0-17 år. Här finner du allt kul för barnfamiljer samlat på ett enda ställe, snabbt och lättnavigerat. Jag gillar sidan väldigt mycket och är ofta med och tävlar om fina priser, kollar tips, träffar nya vänner och reskamrater samt använder mig av alla tusentals rabatter på barnsemesterkortet. Hoppas ni alla läsare kollar in för det är verkligen värt ett besök!


Veta mer om BARNSEMESTERKORTET 2010?
BARNSEMESTERKORTET 2010
Rabattkortet alla barnfamiljer borde ha.

Kortet kostar: Bara 199 kr för hela år 2010.

Vilka rabatter får jag? 100-tals! Shopping, resor, hotell, barnkläder, sommarland, leksaker, lekland, inredning och annat vi barnfamiljer älskar. Visst är det bra?

Förbeställ nu direkt på: info@barnsemester.se
Nya kortet för 2010 kostar 199 kr och släpps 1 nov.