FÖDELSEDAGS FIRANDE!

I dag har vi firat min och Alvas födelsedag, det har blivit en full dag med förberedelser med att städa ordning innan alla gäster kom hit, dukat fram med tårta, kakor och allt annat gott som bjöds. Det har varit stressigt men roligt att alla gäster kom hit för att fira min kommande 18 årsdag som äger rum på måndag 2/11 och Alvas 2 årsdag som var för några veckor sedan den 19/10.

MINA FÖDELSEDAGSPRESENTER:
Pengar, presentkort på Cubus & H&M, ljusstake som hängs på väggen samt två ljus + hängare,  en hög med böcker med författare som Liza Marklund och Mari Jungstedt, en tavla, The Sims spe första verisionen Hot Date samt Superstar,fotoalbum, limstift, anteckningsbok och tidskrifsamlare.

ALVAS FÖDELSEDAGSPRESENTER:
Pulka (grön), Barbie pussel, Teletubbies figur (gosedjur), Barbie som Öprinsessan (film), pengar, vinter mössa, hund (gosedjur) samt en låda med lite olika barnleksaker, dockor mfl.

Present av mina föräldrar kommer senare, jag är väldigt nyfiken må ni tro!
Föresten bilder dyker upp inom kort, många bilder utlovas.

PLOCKA FRAM CD-SKIVORNA?I dag har jag tvättat kläder och städat hela dagen,
jag är fortfarande inte klar i tvättstugan riktigt än utan den sista tvätten torkar fortfarande, så ska alldeles strax in och hämta den. Har sorterat lite papper, städat bort lite saker ifrån golvet och rensat alla hyllor.

Dessutom kom jag på mig alldeles nyss med att starta en CD-skiva med Smurf Hits 3! Jag som inte lyssnat på mina skivor på flera år, utan alltid lyssnat via dator, tv eller mp3 osv. det senaste åren. Men kanske borde jag plocka fram mina CD-skivor och börja använda de lite mer, upptäckte nämligen att småbarnen uppskattade musiken väldigt mycket. Det är faktiskt lite synd att alla CD-skivor ska ligga och samla en massa damm, när det faktiskt finns små barn här hemma som uppskattar dom fortfarande, eller vad tycker ni?

Nu ska jag alldeles strax hämta det sista inne i tvättstugan, skriva lite i kalendern och fortsätta planera den kommande veckan samt plocka ordning ytterligare lite mer saker som ligger i rummet här hemma.. 
 

 

BARNSEMESTER.SE

                                           

 Barnsemester.se är en gratissite, en riktig guldgruva för oss alla föräldrar med barn mellan 0-17 år. Här finner du allt kul för barnfamiljer samlat på ett enda ställe, snabbt och lättnavigerat. Jag gillar sidan väldigt mycket och är ofta med och tävlar om fina priser, kollar tips, träffar nya vänner och reskamrater samt använder mig av alla tusentals rabatter på barnsemesterkortet. Hoppas ni alla läsare kollar in för det är verkligen värt ett besök!


Veta mer om BARNSEMESTERKORTET 2010?
BARNSEMESTERKORTET 2010
Rabattkortet alla barnfamiljer borde ha.

Kortet kostar: Bara 199 kr för hela år 2010.

Vilka rabatter får jag? 100-tals! Shopping, resor, hotell, barnkläder, sommarland, leksaker, lekland, inredning och annat vi barnfamiljer älskar. Visst är det bra?

Förbeställ nu direkt på: info@barnsemester.se
Nya kortet för 2010 kostar 199 kr och släpps 1 nov.

FLICKAN SOM LEKTE MED ELDEN


Flickan som lekte med elden
, baserar sig på Stieg Larssons roman med samma namn och är en fristående fortsättning på Män som hatar kvinnor (2008). Filmen hade biopremiär den 18 september 2009.

Handling om filmen:
Lisbeth Salander återkommer till Sverige efter en längre tids vistelse utomlands, där hon dras in i en mördarjakt där hon själv är villebråd. Salander bestämmer sig för att göra upp med det förgångna en gång för alla. Hon ska straffa dem som förtjänar att straffas. Samtidigt har Mikael Blomkvist på Millennium fått korn på hett nyhetsstoff. Journalisten Dag Svensson och hans sambo Mia Bergman kan visa avslöjande fakta om en omfattande sexhandel mellan Östeuropa och Sverige. Många av de personer som utpekas i traffickinghärvan har högt uppsatta positioner i samhället.


Filmen var riktigt bra, men jag föredrar fortfarande första filmen Män som hatar kvinnor. Men filmen är helt klart värd att se och speciellt om man tycker om första filmen och vill veta fortsättningen, jag själv älskar alla tre böckerna och det två första filmerna - jag längtar redan efter den tredje filmen Luftslottet som sprängdes!

FÖRÄNDRINGAR SKER HELA TIDEN.

Har bestämt mig nu att behålla bloggdesignen, jag kommer däremot att ändra och göra förändringar med små saker som att ändra texten i menyn, flytta bort reklamen till andra sidan, byta header, ändra lite färger och en hel del andra små saker. En stor del av dessa små saker kan jag göra själv dessutom och behöver inte betala eller be någon annan göra det åt mig, vissa saker har jag gett mig på att testa trots att det kräver mycket tid och tålamod av mig innan jag lyckas - men resultaten blir bra och jag blir bara nöjdare hela tiden!

Ni läsare kanske inte märker alla förändringarna direkt, men inom kort kommer allt vara klart och då kommer det synas att det är nytt och fräscht. Jag har även funderat på att införskaffa en röstning i menyn, som hela tiden kommer vara där och uppdateras varann vecka med nya frågor hela tiden. Det kommer dessutom komma in en liten mailruta där ni läsare kan maila ideér, förslag eller frågor direkt till min mail.

Har ni läsare några ideér eller förslag redan nu, så hojta gärna till i en kommentar!

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.