FÖDELSEDAGS FIRANDE!

I dag har vi firat min och Alvas födelsedag, det har blivit en full dag med förberedelser med att städa ordning innan alla gäster kom hit, dukat fram med tårta, kakor och allt annat gott som bjöds. Det har varit stressigt men roligt att alla gäster kom hit för att fira min kommande 18 årsdag som äger rum på måndag 2/11 och Alvas 2 årsdag som var för några veckor sedan den 19/10.

MINA FÖDELSEDAGSPRESENTER:
Pengar, presentkort på Cubus & H&M, ljusstake som hängs på väggen samt två ljus + hängare,  en hög med böcker med författare som Liza Marklund och Mari Jungstedt, en tavla, The Sims spe första verisionen Hot Date samt Superstar,fotoalbum, limstift, anteckningsbok och tidskrifsamlare.

ALVAS FÖDELSEDAGSPRESENTER:
Pulka (grön), Barbie pussel, Teletubbies figur (gosedjur), Barbie som Öprinsessan (film), pengar, vinter mössa, hund (gosedjur) samt en låda med lite olika barnleksaker, dockor mfl.

Present av mina föräldrar kommer senare, jag är väldigt nyfiken må ni tro!
Föresten bilder dyker upp inom kort, många bilder utlovas.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.