Mammasvardag

Jag ser fram emot..

Jag sitter här och funderar lite, kom och tänka på lite saker som jag ser fram emot och som jag kan dela med mig utav till er bloggläsare. Ibland mår man bättre av att veta att de faktiskt finns saker som man ser fram emot.

Jag ser fram emot..

- Mitt frisör besök hos frisören samt min smink kurs på Face som är inbokade den 7/10.

-Resan till Stockholm till Tekniska museet med skolan den 8/10, där vi ska arbeta med och sända radio samt program som kommer visas på lokal TV och radio och även publiceras på nätet. Vi får även med oss programmen efteråt på DVD och CD.

- Alvas 2 års kalas som jag planerar att ha här hemma med några av hennes vänner samt deras föräldrar som är inbjudna. Det kommer bli en rolig upplevelse för oss båda två, eftersom vi träffas så pass många på en och samma gång.

- Min 18 årsdag, eftersom jag blir myndig och därmed kan skriva under alla papper, prenumenera osv. utan att ha mina föräldras underskrift och tilllåtelse även när det gäller min egen dotter Alva.

- Jag planerar lite smått att ha någon slags "mini fest/middag" för mig och några vänner i samband med min 18 års dag utan barn med under kvällen ev. blir det utgång senare under kvällen eftersom alla "tjatar" om att man borde göra de någon gång och att jag trots allt fyller 18, jag får väl lyssna till dom och ha barnledig en kväll.


Oj, nu hann jag inte klar med inlägget här helller. Publicerar det ändå så får jag se om jag hinner fylla i det mer senare. Nu ska vi ut en sväng jag, småbarnen och brorsan Erik. Hej så länge!

Studiedag
I dag har vi haft studiedag ifrån skolan, vilket innebär att vi har varit hemma. Hade ifrån början tänkt att jag skulle åka till frisören och klippa mitt hår i dag och utnyttja mitt presentkort på Face i genom att boka in sminkursen. Det blev tyvärr ingenting av följande saker i dag, då det var fullbokat hela dagen. Men har i stället bokat tid hos frisören på onsdag och samma dag strax efter tid för sminkning på Face. Jag längtar jätte mycket!

Dagen har i stället bestått av att boka tid hos sminkningen, fortsätta läsa min bok "Flickan som lekte med Elden", busa och gosa med Alva, titta på film + tv, sitta framför datorn och fixa lite viktiga saker, planera inför Alvas 2 års kalas samt kolla upp alla adresser osv.

 Ärligt talat har dagen varit väldigt slapp och jag kan medge att vi faktiskt somnade både två förut och sov i runt 2-3 timmar, vilket var riktigt skönt. Jag har en massa saker att ta itu med, men jag har varken orken, motivationen eller tiden.. Hur gör man då?

Nej, nu måste jag börja någonstans innan klockan blir allt för mycket. Jag vill, jag måste och jag kan!
Svar på kommentar av Anonym.
Anonym om Åsikter, synpunkter och förbättringar!:
Jag skulle vilja se massa bilder på din gravid mage =) sen bilder från förlossningen :D

Svar: Jag har redan bilder ifrån förlossningen och lite av tiden på BB, om du kollar in inlägget Bilder ifrån förlossningen och BB. Men tråkigt nog blev det inte speciellt mycket fotograferande under varken förlossningen eller min tid som gravid, vilket jag är mycket besviken över i dag men du har några bilder att kicka in.