Jag ser fram emot..

Jag sitter här och funderar lite, kom och tänka på lite saker som jag ser fram emot och som jag kan dela med mig utav till er bloggläsare. Ibland mår man bättre av att veta att de faktiskt finns saker som man ser fram emot.

Jag ser fram emot..

- Mitt frisör besök hos frisören samt min smink kurs på Face som är inbokade den 7/10.

-Resan till Stockholm till Tekniska museet med skolan den 8/10, där vi ska arbeta med och sända radio samt program som kommer visas på lokal TV och radio och även publiceras på nätet. Vi får även med oss programmen efteråt på DVD och CD.

- Alvas 2 års kalas som jag planerar att ha här hemma med några av hennes vänner samt deras föräldrar som är inbjudna. Det kommer bli en rolig upplevelse för oss båda två, eftersom vi träffas så pass många på en och samma gång.

- Min 18 årsdag, eftersom jag blir myndig och därmed kan skriva under alla papper, prenumenera osv. utan att ha mina föräldras underskrift och tilllåtelse även när det gäller min egen dotter Alva.

- Jag planerar lite smått att ha någon slags "mini fest/middag" för mig och några vänner i samband med min 18 års dag utan barn med under kvällen ev. blir det utgång senare under kvällen eftersom alla "tjatar" om att man borde göra de någon gång och att jag trots allt fyller 18, jag får väl lyssna till dom och ha barnledig en kväll.


Oj, nu hann jag inte klar med inlägget här helller. Publicerar det ändå så får jag se om jag hinner fylla i det mer senare. Nu ska vi ut en sväng jag, småbarnen och brorsan Erik. Hej så länge!

Studiedag

I dag har vi haft studiedag ifrån skolan, vilket innebär att vi har varit hemma. Hade ifrån början tänkt att jag skulle åka till frisören och klippa mitt hår i dag och utnyttja mitt presentkort på Face i genom att boka in sminkursen. Det blev tyvärr ingenting av följande saker i dag, då det var fullbokat hela dagen. Men har i stället bokat tid hos frisören på onsdag och samma dag strax efter tid för sminkning på Face. Jag längtar jätte mycket!

Dagen har i stället bestått av att boka tid hos sminkningen, fortsätta läsa min bok "Flickan som lekte med Elden", busa och gosa med Alva, titta på film + tv, sitta framför datorn och fixa lite viktiga saker, planera inför Alvas 2 års kalas samt kolla upp alla adresser osv.

 Ärligt talat har dagen varit väldigt slapp och jag kan medge att vi faktiskt somnade både två förut och sov i runt 2-3 timmar, vilket var riktigt skönt. Jag har en massa saker att ta itu med, men jag har varken orken, motivationen eller tiden.. Hur gör man då?

Nej, nu måste jag börja någonstans innan klockan blir allt för mycket. Jag vill, jag måste och jag kan!

Svar på kommentar av Anonym.

Anonym om Åsikter, synpunkter och förbättringar!:
Jag skulle vilja se massa bilder på din gravid mage =) sen bilder från förlossningen :D

Svar: Jag har redan bilder ifrån förlossningen och lite av tiden på BB, om du kollar in inlägget Bilder ifrån förlossningen och BB. Men tråkigt nog blev det inte speciellt mycket fotograferande under varken förlossningen eller min tid som gravid, vilket jag är mycket besviken över i dag men du har några bilder att kicka in.

Åsikter, synpunkter och förbättringar!


De känns som jag inte hinner ge bloggen allt jag har längre, delvis för att skolan och andra saker kräver mer tid nu än tidigare vilket gör att blogen hamnar i skymundan. Men känner ändå att jag behöver era åsikter, synpunkter och förbättringar när det gäller min blogg, jag vill trots allt bättra mig och skriva av mig varje dag. Hjälp mig gärna och svara på nedstående frågor i en kommentar här under inlägget. Tack påförhand!

Vad kan blir bättre med bloggen?
Vad kan bli snyggare med bloggen?
Vad saknas?
Vad skulle du vilja se mer av?
Vad vill du se mindre av?
Vad vill du läsa mer om?
Vad vill du läsa mindre om?
Egna åsikter.

Programhantering, ibland är det svårt.

Nu sitter jag i skolan, vi har rast ifrån programhanteringen och lektionen består av att vi ska göra ett informationshäfte om fildelning. De är riktigt svårt att formulera om meningar som beskriver vad fildelning är och hur man använder sig utav det osv. utan att skriva av de man läser. Halva lektionen har gått redan och de känns som jag inte har skrivit speciellt mycket alls, verkar som flera tycker ämnet är svårt att skriva om. Det är inte heller det lättaste att finna information om något ämne där det mesta dels består av olika debatter med åsikter för eller emot fildelning, i stället för konkret fakta om ämnet. Ibland är programhantering riktigt svårt faktiskt..

Vad har ni för åsikter kring fildelning? Är ni för eller emot fildelning?

Jag längtar tills lektionen är slut, jag vill åka hem och hämta Alva och fixa ordning alla saker som måste göras där hemma. De känns som det är himla massa saker att fixa ordning som skriva inbjudningskort, leta efter adresser, posta inbjudningskorten samt lite andra brev, skriva nytt brev till min brevän (som nu tillfälligt studerar i Afrika), städa ordning i rummet, plugga (har en massa att plugga och lämna in) osv.

Har bestämt mig för att gå förbi frisören på väg ner till bussen när vi har slutat. Jag ska in och boka tid tills i morgon då vi har studiedag, hoppas verkligen dom har tid för mig eftersom Alva är på dagis vilket är perfekt.

Nu får ni föresten bomba in min blogg med kommentarer och tips på olika frisyrer. Ni kan väl kanske tipsa om kändis frisyrer eller liknade, det måste väl finnas någon som passar mig bra..
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.