Åsikter, synpunkter och förbättringar!


De känns som jag inte hinner ge bloggen allt jag har längre, delvis för att skolan och andra saker kräver mer tid nu än tidigare vilket gör att blogen hamnar i skymundan. Men känner ändå att jag behöver era åsikter, synpunkter och förbättringar när det gäller min blogg, jag vill trots allt bättra mig och skriva av mig varje dag. Hjälp mig gärna och svara på nedstående frågor i en kommentar här under inlägget. Tack påförhand!

Vad kan blir bättre med bloggen?
Vad kan bli snyggare med bloggen?
Vad saknas?
Vad skulle du vilja se mer av?
Vad vill du se mindre av?
Vad vill du läsa mer om?
Vad vill du läsa mindre om?
Egna åsikter.

#1 - Carro

Jag heter Kroon . Barnen heter Lundin Kroon =) När dom är tillräckligt gammla får dom bestämma själva vad dom vill heta i efternamn ! Har Robbin hört av sej något ? Har han lämnat den andra gravida nu än eller är det bara en tidsfråga ? Kram

#2 - Anonym

jag skulle vilja se massa bilder på din gravid mage =) sen bilder från förlossningen :D

#3 - Emma

du borde lägga in fler videos och bilder. ta en låt ifrån youtube som du tycker om och lägg in på din blogg. kanske videoblogga?

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.