Programhantering, ibland är det svårt.

Nu sitter jag i skolan, vi har rast ifrån programhanteringen och lektionen består av att vi ska göra ett informationshäfte om fildelning. De är riktigt svårt att formulera om meningar som beskriver vad fildelning är och hur man använder sig utav det osv. utan att skriva av de man läser. Halva lektionen har gått redan och de känns som jag inte har skrivit speciellt mycket alls, verkar som flera tycker ämnet är svårt att skriva om. Det är inte heller det lättaste att finna information om något ämne där det mesta dels består av olika debatter med åsikter för eller emot fildelning, i stället för konkret fakta om ämnet. Ibland är programhantering riktigt svårt faktiskt..

Vad har ni för åsikter kring fildelning? Är ni för eller emot fildelning?

Jag längtar tills lektionen är slut, jag vill åka hem och hämta Alva och fixa ordning alla saker som måste göras där hemma. De känns som det är himla massa saker att fixa ordning som skriva inbjudningskort, leta efter adresser, posta inbjudningskorten samt lite andra brev, skriva nytt brev till min brevän (som nu tillfälligt studerar i Afrika), städa ordning i rummet, plugga (har en massa att plugga och lämna in) osv.

Har bestämt mig för att gå förbi frisören på väg ner till bussen när vi har slutat. Jag ska in och boka tid tills i morgon då vi har studiedag, hoppas verkligen dom har tid för mig eftersom Alva är på dagis vilket är perfekt.

Nu får ni föresten bomba in min blogg med kommentarer och tips på olika frisyrer. Ni kan väl kanske tipsa om kändis frisyrer eller liknade, det måste väl finnas någon som passar mig bra..
#1 - Walentin

Najs header :)

#2 - Emelie, 17 år och nybliven mamma

Går Alva på dagis när du är ledig?

#3 - Nina

Fildelning är en svår fråga tycker jag. I vissa sammanhang är jag emot det och i andra sammanhang är jag för det. Så här ser jag på saken: Jag är emot det när det kommer till fildelning av musik. Jag är själv musiker och vet hur svårt det är att få sin musik såld och få spelningar etc. MEN sen finns det de artister som är jättekända som tjänar pengar på annat håll som faktiskt har råd att avvara sin musik till fildelning. MEN sen finns ju själva principen bakom det. När man skapar någonting; - en film, en låt, ett konstverk, så äger man ju själv rättigheterna till den. Har man detta som levebröd så är fildelning av film och musik ett rent helvete för de som inte får pengar från någon annanstans. När det kommer till film så ser jag helst de nya filmerna på bio och köper de filmer som jag tycker är intressanta. Men det händer ju att man tittar på en film som någon laddat ner från nätet. När det kommer till serier så tycker jag inte det spelar någon roll. Serierna finns på tv, på tv-kanalernas hemsida osv så där tycker jag faktiskt att man ska få nyttja fildelningen. Men i övrigt gällande film och musik så är jag nog emot det.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.