Studiedag

I dag har vi haft studiedag ifrån skolan, vilket innebär att vi har varit hemma. Hade ifrån början tänkt att jag skulle åka till frisören och klippa mitt hår i dag och utnyttja mitt presentkort på Face i genom att boka in sminkursen. Det blev tyvärr ingenting av följande saker i dag, då det var fullbokat hela dagen. Men har i stället bokat tid hos frisören på onsdag och samma dag strax efter tid för sminkning på Face. Jag längtar jätte mycket!

Dagen har i stället bestått av att boka tid hos sminkningen, fortsätta läsa min bok "Flickan som lekte med Elden", busa och gosa med Alva, titta på film + tv, sitta framför datorn och fixa lite viktiga saker, planera inför Alvas 2 års kalas samt kolla upp alla adresser osv.

 Ärligt talat har dagen varit väldigt slapp och jag kan medge att vi faktiskt somnade både två förut och sov i runt 2-3 timmar, vilket var riktigt skönt. Jag har en massa saker att ta itu med, men jag har varken orken, motivationen eller tiden.. Hur gör man då?

Nej, nu måste jag börja någonstans innan klockan blir allt för mycket. Jag vill, jag måste och jag kan!
#1 - nameless

Sv: Haha, kommer också få IG, är inte klar med kapitlen på länge vägar :<

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.