SPYOR, SPYOR..

I dag hade jag tänkt gå till skolan, trots att hostan och min hals inte är riktigt bra. Jag känner nämligen att jag vill börja komma i fatt alla arbeten och allt jag ligger efter med nu efter ett par dagar borta ifrån skolan. Men tråkigt nog blev de ändrade planer ganska fort - Alva spydde nämligen ner hela sängen två gånger i natt.

Det blev att byta lakan, duscha av oss alla spyor och försöka somna om igen med en hink ståendes bredvid sängen. När vi väl somnat om så tog det inte många minuter innan nästa lakan fick bytas. Det fortsatte under förmiddagen och allt min lilla tös åt/drack kom upp lika snabbt, men nu under eftermiddagen har hon hittils fått behålla lite mat och dricka. Hoppas bara hon får behålla det över natten nu - men det återstår att se.

Nu ska jag plocka fram dokumenten och försöka skriva lite på min rapport i Naturkunskap som skulle vara inlämnad i dag. Hoppas den blir klar nu så jag kan skicka i den innan jag går och lägger mig för natten. Nae, nu måste jag börja innan klockan tickar i väg allt för mycket.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.