HUR SER EN FÖRÄLDER UT?

                                      
Hur ser en förälder ut?
Kan man se på en människa att den har barn? När jag går gatan ner ifrån skolan utan Alva och möter människors blickar så tror inte jag deras första tanke är "jaha, där går en mamma" utan de tänker nog mer "där går en typisk ungdom som är på väg hem ifrån plugget".

Det är de som är det konstiga, jag tror inte alla okända människor uppfattar mig som en mamma, för att det inte känner till det faktum att jag faktiskt är mamma.Trots att alla inte känner till det faktumet så är jag ju lika mycket mamma HELA TIDEN även när jag går ensam hem ifrån skolan, springer ner till affären en snabbis eller sitter på bussen utan barn.

Hur uppfattar du människor? Kan du se på en annan människa att den är förälder? Har du någonsin känt att andra okända människor inte ser dig som en förälder när du går ensam? 


 

#1 - Zanna

Hehe,men konstigt nog tycker jag att de känns som en evighet:P Men de kommer ju ändå inom kort:P

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.