TÄVLING I SAMARBETE MED TEXTILONNET.SE


”Jag tävlar om två knytbandslängder samt ett kuddfodral från textilonnet.se hos Sanna.


Nu har ni alla chansen att kamma hem något av dessa två fantastiska priser. Det blir nämligen två vinnare i denna tävling då första priset består av två knytbandslängder (ett par gardiner) och andra pris består av ett kuddfodral där bägge ingår i serien Amor Lin. Det är den fantastiska butiken textilonnet.se som står bakom dessa priser.

Tävlingsreglerna är enkla och alla kan vara med!
För 1 lott: Titta in hos textilonnet.se och skriv vilken din favoritprodukt är samt svara på frågan "Vart ligger textilonnets butik?" i en kommentar till detta inlägg och gör det tillsammans med namn, e-post och ev bloggadress.

För 2 lotter: Kopiera även bilden samt kursiva texten ovan och publicera dem i din blogg, se till att länkarna fungerar! Har du ingen blogg så tipsar du i stället minst 3 vänner om tävlingen via e-post och skickar samtidigt en kopia till mig (mammasvardag@hotmail.com) så att jag ser att det är "riktigt gjort". Lämna då här också din direktlänk till ditt tävlingsinlägg/alt skriv att du mailat vänner.

(Kommentarerna kommer inte synas förrän tävlingen är avslutad pga. tävlingsfrågan.)

Tävlingen avslutas måndagen den 10 maj!
LYCKA TILL!

#1 - Lizy

åh på tal om sängkläder, jag hittade så sjukt söta, vaniljvita påslakan med ljusa gammaldagsa blommor på som jag beställt inför Sverige!^^

//Lina

#2 - Jennie - mamma till Oliver ♥

Hej. Hur går det med hemsidan?

#3 - Jessica

sv: Ja de e jätte härligt, händer ej ofta =)

Min sambo e från norge, så de e därför vi e här.

Ja håller på att plugga klart till uska, så ja få mig nån utbildning, gick aldrig klart gymnasiet!

#4 - chanette

http://darkbarbie.blogg.se/2010/april/vinn-sovrumms-saker-10-maj.htmlsvar: boråssuper fina saker...

en sak som jag gillar på sidan är--2-dels Bäddset Heartful Rosa

#5 - Tessan

Jag har märkt att den är stor. Tyvärr uppför dem sig helt fel mot dig. Dem som "klagar" är oftast enormt otrevliga mot dig och det är inte alls rätt.Självklart fortsätter jag läsa, iaf om det som intresserar just mig :0).Det är din blogg och inget någon säger ska du behöva tänka på. Du kör på din egen stil och det är rätt. Kör på vännen!Trevlig kväll som sagt.

#6 - Jessica

sv: Ja tycker att de är viktigt att man få de =)Ja de är många som utbildar sig till de, men ja tro nog att de komma finnas gott om jobb inom vården och omsorgen!!

Jag började i mitten på januari å bli klar i början på oktober och jag trivs som fisken i vattnet oxå =)

#7 - cammie

Butiken ligger i Borås. in favvo på hela hemsidan är 2-dels Bäddset Flora Patch. Såg himmla mysia ut!. länar: http://tipsblooggen.blogg.se/2010/april/fint-till-sovrummet.html#8 - Johanna Ö

Vill gärna delta!

Butiken finns i Borås och min favorit hos textilonnet.se är hissgardin Amor Lin.

Har tipsat tre vänner +dej för extra chans :)

#9 - Lizy

Tack, jag har sån tur som har honom:)

Och ja..vi har nog absolut något. Det känns så iallafall. Han bor i Sverige, men det passar bra för vi ska ses så fort jag kommer hem. (Jag tror och hoppas att det kommer klicka jättebra..) Wish me good luck!^^ hihi

#10 - Lizy

Tack! Ja...vi har nog absolut nåt.:) Det känns så iallafall. Han verkar gilla mig som jag gillar honom, och han bor i Sverige vilket blir perfekt. Vi ska träffas så fort jag kommer hem, och förhoppningsvis klickar det...wish me luck^^ tihi

#11 - Jennie - mamma till Oliver ♥

Jag förstår om det är jobbigt. Inte lätt att komma ifatt med saker alls :/ Det är väldigt svårt o skolan är tuff som attan.

#12 - Linda

Vilken underbar tävling som jag absolut vill delta i. Min favorit är absolut Knytbandslängder Amor Lin artikelnr 3050-4

Svaret på frågan är: BoråsLänkar det gör jag här

http://familjengranberg.blogg.se/2010/april/vinn-knytbandslangder-och-kuddfodral.htmlHoppas på en massa tur

Kram Linda

#13 - ellan

jag vill vara med och tävla :)skulle vilja ha dem hel vita :)länk till min blogg.http://klartmanhangermed.blogg.se/2010/april/textilonnet.html

#14 - Lizy

Han bor i Skåne så det är en bit bort. Men det finns tåg.:) Samtidigt vill vi inte ta ut något i förskott. Vi kommer träffas och se hur det klickar helt enkelt.Och själv? Hur..går allt med kärleken?

Kramar!

#15 - Jessica

sv: Ja de känns underbart =)

Man läser me högstudie takt, så de gå undan =P

#16 - Jessica

sv: De tycker ja me!!

#17 - Lizy

Ja, precis. Och jag vill att mitt förhållande ska vara seriöst.Hm, men Sanna. Kanske inte nätdejting är det bästa? Det finns säkert folk som hittat sitt livs kärlek på såna hemsidor. Men jag tror inte att chansen är så stor att man hittar den kärleken för att man letar efter den. Då ser man kanske den kärleken i varje människa, och väljer någon bara för att. Förstår du hur jag menar? Du förtjänar någon underbar,och den rätte finns för dig nånstans. Du kommer snart hitta honom, det är jag säker på! Någon som accepterar att du har barn, och ser vilken fantastisk mamma och flickvän du är:)

#18 - Lizy

Du är så klok och vis, Sanna! Verkligen, helt fantastisk:)

#19 - Elenore

Min favoritprodukt är: 2-dels Bäddset Berg Patch Svart. Och svaret på frågan är: Det ligger på Armbågavägen 10

i Borås.#20 - MansonDust

Jag är med & tävlar.Butiken ligger i Borås. Mina favoriter i deras webbutik är deras olika bäddset, jättefina. :)

#21 - MansonDust

För en extralott, länk till tävlingen:

http://mansondusts.blogg.se/tavlar/2010/april/gardiner-kuddfodral.html

#22 - Linda S

Butiken ligger i Borås. Min favorit var Barntyg Snake Blå.

#23 - Jeanette

Deras butik Affär'n ligger i Borås!Jag tyckte faktiskt att knytbandslängderna och hissgardinerna med texten Amor Vincit Omnia var finast =) Sen är det ju alltid bra att det erbjuds ekologiska produkter som panelgardinerna och svanen-märkta handdukar!

#24 - Gabbies

Fantastisk tävling! Min favorit är faktiskt just gardinerna du tävlar ut, dom har jag längtat efter ett tag nu. Men förutom dom så gillar jag 2-dels Bäddset Accruel Flower Lila. Butiken finner man i Borås.Länk:http://coolatavlingar.blogg.se/2010/april/gardiner-och-kuddfodral.htmlHåller tummarna!

#25 - Linda

Hejsan!

Jag vill oxå tävla! Butiken ligger i Borås o min favorit e den röda metervaran med vita prickar! Den skulle jag kunnna göra MYCKET skoj med här hemma!

#26 - Margona Strömberg

Ååå detta passar mig perfekt som har ett hem som enbart är shabby chic och lantligt =)

Älskar Hissgardinen ur samma serie Amor Lin...Svaret på frågan:I Borås ligger deras butik.Mvh Margona

#27 - Margona Strömberg

Jag har även mailat 4 vänner + dig för en extra vinstchans =)

Mvh Margona

#28 - Emma

Textilonnet ligger i Borås och min favorit är http://www.textilonnet.se/productinfo.asp?pid=2028&pgid=294Har också tipsat på min blogg: http://emsipemsi.blogspot.com/2010/04/jag-hoppas-pa-tur_11.html

#29 - Ellinor S

Eftersom jag avgudar söngkläder så är min absoluta favorit 2-dels Bäddset Rilke! Såååååååååååå snyggt.

Svar: I Borås! :)http://tavlingsprotokoll.blogg.se/2010/april/kuddfodral-mm-10-maj.html

#30 - Emma

Hej..Vill gärna vara med och tävla ..

Mina favortiter är mörkläggningsgardinerna såna skulle jag vilja ha i sovrummen.

Butiken ligger i borås ...Länk: http://eddiesmammaemma.blogg.se/2010/april/tavling-hos-mammasvardagbloggse.htmlmvh emma

#31 - Annika Nilsson

Jag vill vara med, jag älskar deras hissgardin Amor Vincit Omnia!! Deras butik finns i Borås :)Har länkat här: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/april/gardin-kuddfodral-sanna-105.htmlDenna vinst hade vart klockren nu när vi håller på och gör om här hemma... gardinerna skulle göra sig perfekta i vårt vardagsrumsfönster! Kuddfodralet skulle givetvis passa in det också, i mitten av hörnsoffan. Ordspråket är ju underbart! :)Kram Annika

familjenpettersson@hotmail.se

#32 - Christina Kaakinen

Hej !

Jag vill gärna vinna .Så jättefina panelgardiner "Lovisa" och metervara på Disney.Kan knappt bestämma mig .

Vart ligger textilonnets butik? Den ligger i Borås .

Christina Kaakinen

stina38_@hotmail.com

#33 - Kimmi

Svar på frågan: BoråsHar länkat här: http://asiktskanonen.se/2010/04/12/vackra-knytbandlangder-kuddfodral-10-maj/Min favoritprodukt: Hissgardinerna som matchar vinsten i tävlingen, men alla produkter i serien är underbara.

#34 - Lillan

jag vill helskt gärna vinna när det är så fina priser på spel. min favorit är faktiskt de fina amor lin knytbandslängderna. skulle bli så underbart vacker i barnkammaren som snart ska börja inredas. butiken finns i BORÅS!och länkat har jag gjort här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2010/april/gardiner-kuddfodral.htmlha det fint!

#35 - Kristin

Min favoritprodukt är 2-dels Bäddset Crepé Grå. Butiken ligger i Borås. Håller tummarna!

#36 - Agnes

Jag vill jättegärna vara med och tävla! Mamma fyller år den 1 maj och hon hade verkligen ääälskat både längderna och kuddfordralet!Min favvis: Tyget "Prick Limegrön"

Svar: Borås

Länk: http://agnestavlingsblogg.blogspot.com/2010/04/10-maj-knytbandslangder-och-kuddfordral.htmlKram Agnes

#37 - marty

hej hej! jag har tipsat lite vänner. jag gillar tygerna Prick. särskilt den turkosa.. nice!

butiken ligger i borås

#38 - Erica

Favoriten: Det var lätt :-) mörkläggningsgardinstyg, med en son som vaknar tidigare och tidigare ju ljusare det blir ute skulle det vara alldeles perfekt!Textilonnets butik ligger i Borås!Bloggar här före en extra lott:

http://ericatavlar.bloggplatsen.se/2010/04/13/2830658-tavla-om-tva-knytbandslangder-hos-sanna-avslutas-10-maj/

#39 - M

Min favorit förutom de fina grejerna i lin är nog 2-dels bäddsetet Avygnon Grå. Butiken finns i Borås. Jga länkar även med bild och text i vänsterkolumnen på min blogg! http://hwitavillan.blogspot.com/Kram M

#40 - Geshiia - mamma till två pojkar

Jag vill gärna vara med och tävla. :) En favorit är 2-dels Bäddset Navy Patch Marin.Rätt svar: BoråsJag har såklart länkat: http://geshiia.blogg.se/tavlingar/2010/april/105-langder-och-kuddfodral.html

#41 - Amanda

Jag vill vara med och tävla. ^^

Min favoritprodukt är hissgradin amor lin. Så underbart fin.Butiken ligger i Borås.Jag har också länkat:

http://creyla.blogg.se/tavlingar/2010/april/tavling-knytbandslangder-kuddfodral-105.htmlHoppas på tur!#42 - Stina

Hej! Min favorit är kuddfodral Amor lin och butiken ligger i Borås.Har länkat här:

http://fladdortvl.blogspot.com/2010/04/10-maj.htmlKRAM

#43 - Sandra

Hej Sanna. Kul att du har en tävling som passar mig också. Och priserna var super fina så ska absolut vara med.Butiken ligger på Armbågavägen 10 i Borås. Och min favoritprodukt är det där kuddfodralet i serien Amor Lin. Blev lite kär i det x)Här är länken till min blogg:

http://inmyworld.webblogg.se/2010/april/ar-med-och-tavlar.html#comment#44 - Stina

Jag är gärna med och tävlar! Butiken ligger i Borås och min favoritprodukt är hissgardin amor lin.Har länkat här:

http://fladdortvl.blogspot.com/2010/04/10-maj_16.htmlKRAM Stina

#45 - Pia

Hej, självklart vill jag vara med om dom söta gardinerna och kuddfodralen från textilonnet.se.

Favoritprodukten är BÄDDSET FLORALINA BEIGE.

Butiken ligger i BORÅS.

Hälsningar från Pia i Västervik.

#46 - Kristin

Min favoritvara är panellängden Milton Lila.

Butiken ligger i Borås på Armbågavägen 10.

#47 - evamar

Snygga gardiner! Fick du välja ut dem åt vinnaren? I så fall hade du kanske mig i åtanke, hihi? De skulle hur som helst passa perfekt hos mig.Butiken finns i Borås och jag länkar här:http://evamar.blogg.se/2010/may/gardiner-kuddfodral-10-maj.html

#48 - suss

Jag skulle köpa Kudde-Ludde i olika färger, i svart, kaffe, rött och grönt. De skulle passa jättefint i vår stora hörnsoffa som vi har i gillestugan!! Kuddar, ja det är faktiskt något man aldrig kan få för mycket av tycker jag!!

Butiken ligger i Borås!

Hoppas jag har turen på min sida!

= )

#49 - Annica

Jag skulle vilja köpa "Öljettlängder Danis Kaffe" skulle passa så fint i mitt rum. :DButiken ligger i Borås. ;D

#50 - care69

Jag är gärna med!

Svar: BoråsMin favorit är nog 2-dels Bäddset Flanell Ruta, eftersom jag är så frusen av mig.

#53 - AnonymJag vill gärna vara med och tävla!

min favorit på sidan är " Lima Lime panel gardin"Svar på frågan: den ligger i BoråsHar länkat här:http://klartmanhangermed.blogg.se/2010/may/gardiner-kuddfodral-10-maj.htmlHoppas på tur!

#54 - Johanna Ö

Favvoprodukt är: Hissgardin Amor Lin

och butiken ligger i Borås.

#55 - HildeM

Min favorit er denne:http://www.textilonnet.se/productinfo.asp?pid=2046&pgid=287Håper inte det er för sent å delta i tävlingen.Kram, Hilde

#56 - Anna

Hejsan! Älskade både kudden och gardinerna så hoppas att jag har en chans :D textilonnets affär ligger i Borås och det finaste på deras sida är nog ändå Bäddsettet Floralina Creme! Så romatiskt, jag har faktiskt köpt ett sådant av dem och det är riktigt mjukt och skönt också!

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Arbetar till vardags som lekvärd på Vildmarkshotellet, och påbörjar till hösten en utbildning till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.